Samar Rinpocse: Határtalan felébredés - A buddhista meditáció szíve
KÖNYVRENDELÉS
Samar Rinpocse ajánlója a könyvéhez
"Az elsődleges haszon, melyet a meditáció gyakorlója megtapasztal, a mindennapi életkörülmények azonnali javulása. A meditáció gyakorlása békésebb, kiegyensúlyozottabb, könnyedebb tudatot eredményez. Mivel a tudat ellazultabb, olyan események, melyek általában zavarnak bennünket, kevésbé tűnnek fontosnak, és többé nem vesszük őket annyira komolyan. Ugyanígy a meditáció során a tudat fokozatosan megtanulja, hogyan legyen külső feltételektől és körülményektől független. Ez a tudat, melyre nincsenek hatással külső feltételek, képes felfedezni saját szilárdságát és nyugalmát. Az egyensúlyban lévő tudat, melyben nincs zavar, kevesebb szenvedés tapasztalásához vezet az életünkben."

– Samar Rinpocse
Samar Rinpocse könyvének borítói
Technikai adatok a könyvről
A könyv ára 1890 forint példányonként.

Szerző: Samar Rinpocse
Cím: Határtalan felébredés - A buddhista meditáció szíve

A könyv terjedelme: 60 oldal.
Borító: puhatáblás, matt fóliával
ragasztóközött

10 x 15,3 cm (zsebkönyv formátum)
50 g

Kiadó: Galinka Publishing House, Budapest
ISBN: 978615006816-9
Kiadás éve: 2019

Nyelv: magyar
Fordító: Gelle Zsóka
A rendelés folyamata
Több példány is rendelhető, legfeljebb 9 példány. Ennél nagyobb mennyiség esetén, kérjük, indítson több megrendelést vagy keresse a kiadót (rendeles@galinkapublishinghouse.hu)!

A megrendelt könyv(ek) átvételére, kézbesítésére a járványügyi helyzetben három lehetőséget kínálunk. Az adott résznél ezek költségeit pontosan feltüntetjük. A házhoz kézbesítés díja magasabb a normál időszak kézbesítési díjához képest, ugyanis a megváltozott helyzetben a Posta drágább szolgáltatását kell igénybe venni. A vészhelyzet visszavonása után visszaállunk a korábbi kézbesítési rendre.

Külföldre rendelés esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot a kiadóval (rendeles@galinkapublishinghouse.hu)!

Fizetés csak előre átutalással lehetséges. A kiszállítási, kézbesítési folyamat csak akkor indul el, amikor a megrendelés után a pontos összeg a kiadó számlájára megérkezik. Személyes átvételkor fizethet készpénzben is vagy előre, szintén átutalással.

Szállítás: a fizetéstől számított 3-5 munkanapon belül.
A megváltozott helyzetre tekintettel a szállítási idő felső határa 15 nap is lehet!

A rendelési folyamat közben mindig visszaléphet, továbbá a rendelési folyamatot bármikor megszakíthatja. Amíg a "KÜLDÉS" gombra nem kattint, a rendszer semmilyen adatát nem menti el.

Köszönjük szépen!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy