Inscripció Trobada Nacional de Bastoners
El proper 10 de juny de 2017, Sant Cugat del Vallès es convertirà en la ciutat amfitriona de la 42a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, l'esdeveniment bastoner anual per excel·lència.

A partir de les 17 h aproximandament començaran 4 cercaviles que recorreran el centre de Sant Cugat omplint-lo del so de picarols i bastons. Després de ballar, cap a les 20:30 h compartirem un sopar de germanor i, a partir de les 22 h gaudirem de diverses actuacions de les entitats de cultura popular de Sant Cugat i ballarem amb la música en directe de la Golden Beat. I recordeu que oferim la possibilitat de dormir a Sant Cugat! Així mateix, us animem a que gaudiu de la nostra ciutat des del matí, aprofitant per visitar el preciós Monestir o descobrint els diversos museus santcugatencs.

També ens agradaria animar-vos a fer bullir les xarxes socials amb aquest esdeveniment, utilitzant l'etiqueta #lamevatrobada a totes les fotografies que publiqueu: amb totes elles en farem una selecció i les projectarem durant el sopar!

Totes les colles que vulguin participar poden inscriure's contestant el següent formulari: teniu temps fins al 19 de maig. Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb nosaltres al mail trobadanacional@bastonersdesantcugat.cat

Moltes gràcies!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.