Inscripció a la projecció de la pel·lícula "La mort de Guillem" a Manlleu
El Casal Popular Boira Baixa, conjuntament amb el CDR Manlleu, l’ANC Manlleu i Arran Manlleu, organitza la projecció de la pel·lícula La mort de Guillem el proper divendres 2 d’octubre de 2020 a partir de 2/4 de 10 de la nit a l’Espai Rusiñol (C/ Rusiñol, 56).

La projecció es farà coincidint amb l’estrena pública del film a les principals televisions públiques dels Països Catalans al sud de l’Albera: TV3, Àpunt i IB3. L’acte es desenvoluparà seguint en tot moment les mesures de prevenció sanitàries derivades de la situació epidemiològica. En aquest sentit, per tal de controlar l’aforament, cal reservar plaça gratuïtament a través d'aquest formulari. Evidentment, també serà obligatori l’ús de mascareta i es proporcionarà gel hidroalcohòlic a l’entrada per garantir la desinfecció de mans. L’organització assegurarà, així mateix, el manteniment de les distàncies interpersonals.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Mantenim viva la memòria de Guillem Agulló i de totes les assassinades i agredides pel feixisme. Cap agressió sense resposta! La lluita continua!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Tractament de dades
Les dades de contacte que es recullen amb el present formulari només seran utilitzades amb l'única finalitat de poder contactar les persones assistents en cas que es detecti algun cas positiu de Covid-19, i seran eliminades transcorreguts 15 dies després de l'acte. També ens serviran per controlar l'aforament.
Acceptació tractament de dades *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.