Svijet sporta - Prijava za Trening koji stane u dječju sobu
Dragi naši roditelji, za vas i vaše mališane, vaš Svijet sporta nastavlja s treninzima u sigurnom okruženju. Zato prenosimo sve treninge putem videa - ravno u vaše domove :)

Ovim putem, vaš mališan može trenirati i učiti osnove raznih sportova i kod kuće! 15 različitih sportova kroz zabavne i drukčije treninge kako bi djeca kroz igru uživala, a roditelji se opustili u karanteni.

Kako? Putem Whatsappa, Facebook grupe i YouTube kanala, prenosit ćemo treninge, igre, zabavu, kviz, savjete o prehrani, savjete o jačanju imuniteta djece... U toj će grupi za sve video zapise treninga (kao i sva pitanja i odgovore), pristup imati samo naši članovi i svi oni koji to sad postanu. Kako bi sve u online svijetu bilo napravljeno i pripremljeno za zaštitu svih vaših osobnih podataka, u nastavku imamo jedan mali GDPR obrazac kako bismo mogli pažljivo čuvati sve vaše podatke i kako biste potvrdili članstvo kod nas.

Spomenuti podaci koristit će se isključivo za evidenciju sudjelovanja u našim online treninzima, a na dnu možete izabrati i želite li da vam se na mail povremeno pošalju dodatne upute, obavijesti o posebnim akcijama i drugim relevantnim informacijama vezanima uz Svijet sporta - poput ove situacije s trenutnom pauzom treninga na lokaciji.

U skladu s GDPR-om, vaše ćemo podatke koristiti samo za spomenute svrhe, a pritom ćemo ih čuvati najduže do 3 godine u kojem periodu možete bilo kad zatražiti da izbrišemo vaše podatke iz baze.

Spremni? Krenimo s prijavom, trajat će manje od minute :)
Email *
Vaše ime i prezime (roditelj) *
Vaša kućna adresa (ulica i broj, grad): *
Vaš broj mobitela? Kroz koju minuticu kratkog poziva, detaljno ćemo vam prenijeti plan treninga :) (ukoliko želite da vam trening šaljemo putem Whatsapp ili Viber aplikacije, upišite onaj broj koji ima aplikaciju). *
Ime i prezime vaše mališanke ili mališana: *
Datum rođenja djeteta: *
MM
/
DD
/
YYYY
Želite li se pridružiti našim online treninzima za djecu koji će se održavati putem Facebook grupe, YouTube i Whatsapp kanala? *
Required
Želite li primati obavijesti o dodatnim uputama za treninge, posebnim pogodnostima koje donosi članstvo u Svijetu sporta (za treninge i rođendaonicu) i informacijama vezanim uz održavanja treninga putem vaše e-mail adrese? Cijenimo vaš mir i obećavamo da nećemo slati više od 2 maila mjesečno :)
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy