Kjære deltaker,
Vi vil invitere deg til å delta i vårt forskningsprosjekt hvor vi ønsker å se på identitetsutvikling, subjektiv livskvalitet, klimaholdninger, samt sosiale aspekt hos unge voksne i forskjellige omgivelser.

En høy andel unge voksne, altså de i aldersgruppen 18-30 år, befinner seg i høyere utdanning, militæret, på folkehøyskole, i arbeid, eller på reise. Dersom du ikke befinner deg i denne aldersgruppen ber vi deg vennligst om å ikke delta i undersøkelsen.

Vi ber deg helst om å fullføre hele undersøkelsen i en omgang. Deltakelsen er frivillig og anonym. Dersom du av noen grunn skulle trenge å avbryte mens du fyller ut undersøkelsen, kan du gjøre det uten konsekvenser. Alle svar behandles konfidensielt. Dette studiet blir ført ved Eötvös Loránd University i Budapest, under veiledning av Dr. Laura Szabo. Undersøkelsen tar ca. 20 minutter å gjennomføre.

Det er ingen riktige eller gale svar; hvert svar er like mulig og gyldig. Prøv å svar så kvikt og ærlig som mulig uten å tenke alt for mye. På slutten av undersøkelsen vil du få informasjon om vår deltaker konkurranse - se premiene på vår Instagram @prosjekt.gpsy!


Takk for at du bidrar i dette studiet, vi setter stor pris på ditt bidrag!

Med vennlig hilsen Prosjekt GPS-y

Maria Skarpaas Andersen, Maren Kristensen, Tomas Lorang Larsen, Naomi Felege, Nawaldeep Gill & Vetle Wang Opaas

Kontakt oss gjerne på:
prosjekt.gpsy@gmail.com

NB! Vi vil oppfordre til å gjennomføre undersøkelsen på PC. Om denne undersøkelsen blir svart på mobil, kan det hende at du må BLA MOT HØYRE for å se alle svaralternativene.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jeg har lest og forstått innholdet i denne undersøkelsen og gir mitt samtykke til å delta. *
Required
Next
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy