S KOLESCE-m NA POT
Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska, ki deluje znotraj Celjskega mladinskega centra, tudi letošnje leto, v soboto, 18.9.2021, organizira kolesarski dan. Dan je namenjen vsem generacijam in za vse telesne pripravljenosti. Udeležba je brezplačna, potrebujete le obilo dobre volje.

Na voljo so tri trase, ki si jih lahko podrobneje ogledate tukaj: https://www.mc-celje.si/Evropski_teden_mobilnosti_2021/


Pravilno izpolnjen obrazec velja kot registracija. Na dan dogodka se samo oglasite pri prijavni mizi.

Za več informacij se obrnite na: samanta.hadziczavski@mc-celje.si

ČE SE PRIJAVLJATE NA PRVO TRASO, VPIŠITE VAŠE (starš ali skrbnik) IN OTROKOVE PODATKE!


Dogodek se fotografira in snema. S prijavo in udeležbo soglašate, da se vas lahko fotografira in posname, ter da lahko pridobljen material objavimo na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih. Z vpisom svojih osebnih podatkov soglašate, da se vaši osebni podatki obdelujejo za namene izvedbe dogodka ter dokazovanja izvedbene aktivnosti.

S prijavo na udeležbo tudi izjavljate, da se boste na lastno odgovornost udeležili omenjenega dogodka. Celjski mladinski center in osebe, ki delujejo v njegovem imenu, v nobenem primeru niso odškodninsko odgovorni za morebitne telesne poškodbe ali poškodovanje/uničenje kolesarske opreme in druge lastnine udeleženca. S prijavo potrjujete, da se dogodka ne boste udeležili pod vplivom alkohola, drog in kakršnihkoli substanc ali zdravil, zaradi katerih so lahko zmanjšane vaše psihofizične sposobnosti. V primeru zdravstvenih težav vas prosimo, da o tem obvestite kolesarskega vodnika (udeležba na lastno odgovornost). Zavezujete se, da boste brez izjeme upoštevali vsa navodila kolesarskega vodnika.
Poleg tega s prijavo potrjujete, da ste se dogodka udeležili zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal (nahod, slabo počutje, bolečine v mišicah, povišana telesna temperatura, kašelj). Potrjujete tudi, da ste bili seznanjeni s higienskimi navodili organizatorja ter splošnimi priporočili NIJZ.

Dogodek bo potekal v skladu z ukrepi NIJZ in pod pogoji PCT. PCT - P(rebolevniki) – C(epljeni) - T(estiran)!

*Pogoji sodelovanja na dogodku se lahko spremenijo v skladu z pogoji in splošnimi priporočili NIJZ.

Potrjujete, da ste izjavo v celoti prebrali in se z oddajo prijavnice strinjate s pogoji.
Na dan dogodka bo prijava potekala v atriju Celjskega mladinskega centra, med 8.30 in 9.15 uro.


** V primeru slabega vremena vas obvestimo o drugem terminu.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek udeleženca/ke *
Naslov prebivališča *
Koliko odraslih udeležencev prijavljate?
Ime in priimek otroka / otrok (v primeru udeležbe na dogodku)
E-pošta *
Izbiram *
Clear selection
Glede kolesa*
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy