Апликација за запишување на Академии 2021/22 - Институт за дизајн и технологија & Џолев и уметностите.
Ве молиме пишувајте со кирилична поддршка.


За која студиска програма аплицирате? *
име *
презиме *
година на раѓање *
Контакт e-mail *
Контакт телефон *
Адреса *
Информации од лична карта/пасош.
Град *
Информации од лична карта/пасош.
Општина *
Информации од лична карта/пасош.
Цена на Академијата *
Ве молиме внесете го вкупниот договорен износ во евра. Плаќањето се извршува по склучување на договорот за кој ќе бидете дополнително контактирани. Износот се плаќа во денари по курс 61,7.
Начин на плаќање *
Плаќање на рати со гарант е потребно само доколку слушателот е малолетен или не е вработен, нема сопствени приходи. Доколку изберете плаќање на рати без гарант ќе биде потребна потврда за работен однос. За плаќање во готово имате можност да одберете плаќање во готово со аванс - доколку плаќате само уписнина од 10% согласно месецот на упис, а остатокот до 15 септември или во готово без аванс доколку го исплатите целиот износ согласно прагот на попуст за ран упис или се запишувате во месец септември.
Доколку избравте плаќање на рати, внесете го бројот на рати:
Бројот на рати што можете да го внесете е во зависност од тоа кога се запишувате на академијата. Првата рата или аванс од 10% е потребно да се уплати согласно прагот на попуст за ран упис, а остатокот можете да ги продолжите во тековните месеци или започнете од 15 септември па се до месецот на завршување на Академијата.
Датум до кога би исплатиле прва рата или целосна сума во готово *
MM
/
DD
/
YYYY
Доколку плаќате преку компанија, наведете го полниот назив на компанијата, адресата, ЕМБС и Име и Презиме на управителот:
Статус *
Како дознавте за нашите Академиски програми? *
Required
Доколку сте по препорака на тековен/поранешен студент/курсист наведете го неговото име и презиме и програмата која ја посетувал.
Секој учесник на програма станува дел од нашето Алумни семејство. За секој Алумни член создадовме посебна програма за препораки - АЛУМНИ СМЕТКА. Повеќе информации на:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy