Kissojen adoptiohakemus
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin. Hakemuksia voi olla useitakin kissaa kohti ja luovutuspäätökset tekee Kseyn työryhmä. Joskus kissa voi odottaa kauankin jotta löydämme sille juuri oikean ottajan, eikä kiinnostus eläimeen takaa sen adoptiolupaa.

Lomakkeen voi täyttää ja lähettää ma-pe noin klo 08-23. Hakemusten käsittelyaika on hakemusten määrästä riippuen 1-3 viikkoa. Työryhmämme haastattelee vielä puhelimitse tai paikan päällä adoptioehdokkaat, jos adoptioprosessi etenee.

Huomaathan, että tämä ei ole varauslomake eikä tilauslomake, vaan hakemus. Haluamme etsiä kullekin kissalle juuri sille parhaiten sopivan, loppuelämän kodin. Meillä on myös luovutusehdot jotka sitovat ottajaa moniin rajoitteisiin.

Tämän lomakkeen tarkoitus on lisätä kissan harkintaa ja ennaltaehkäistä liian hätäistä adoptiota, jolloin kissa monesti palautuu yhdistykselle ja kärsii turhaa stressiä.

Ksey ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi, eikä koteihin joissa on muita vapaasti ulkoilevia kissoja. Vaadimme myös että perheen muilla kissoilla sekä koirilla tulee olla rokotukset ajan tasalla. Edellytämme että pidät kissalla rokotukset voimassa myös jatkossa. Perheen muut kissat tulee olla myös kastroitu/steriloitu. Kerrostalo-asunnossa tulee olla huomioitu kissan turvallisuus ikkunoiden ja parvekkeen osalta.

Emme luovuta kissoja henkilöille joilta yhdistys tai eläinsuojeluviranomainen on ottanut luovutuksena/määräyksellä eläimiä pois. Varaamme myös oikeuden olla luovuttamatta kissojamme henkilöille, joiden emme katso olevan sopivia elämäntilanteeltaan kissan adoptioon.

Kissan hankintaa tulee harkita huolella. Kissa voi elää jopa 20 vuotta ja tarvitsee asianmukaista huolenpitoa joka päivä. Kissa voi tarvita väliaikaista hoitopaikkaa sairastuessasi vakavasti, ja jos muutat vuokra-asuntoon, on siellä oltava lupa pitää eläimiä. Omia resursseja tulee pohtia huolellisesti ennen adoptointia, sillä adoptoija sitoutuu huolehtimaan kissan hyvinvoinnista koko sen eliniän.

Pyydämme vastaamaan kyselyyn totuudenmukaisesti, se on sekä sinun että kissan etu. Hyväksythän myös sen, että sinulle sopivaa kissaa ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla, ja että kissojen käyttäytymisessä ja terveydentilassa voi aina ilmetä yllätyksiä.
Olen tutustunut Kseyn luovutusehtoihin sekä lukenut luovutuksen käytännöistä täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/ *
Required
Nimi *
Sähköposti-osoite
Puhelinnumero *
Asuinpaikka *
Jätätkö avoimen hakemuksen vai oletko kiinnostunut tietystä kissasta? *
Jos olet kiinnostunut tietystä kissasta kirjoita tähän kissan nimi ja syy miksi juuri tästä.
Mitä toiveita sinulla on uuden perheenjäsenen osalta?
Asumismuoto *
Onko asunnossasi parveketta? *
Talouden kokoonpano *
Jos talouteen kuuluu lapsia, mitkä ovat heidän ikänsä
Onko taloudessa muita lemmikkejä? Jos on, mitä (laji / rotu, ikä, sukupuoli)?
Jos taloudessa on entuudestaan kissoja, oletko perehtynyt kissojen totuttamiseen toisiinsa? Tai jos adoptoit aran kissan, sen käsittelyyn? Linkkivinkki molempiin täällä: https://ksey.net/elaintalo/kissat/
Clear selection
Kerro hieman omista kokemuksistasi kissojen kanssa. Onko sinulla ennen ollut kissoja ja oletko perehtynyt kissojen tarpeisiin? Onko tiedossa mahdollista allergiaa kissoille? *
Pystytkö huolehtimaan taloudellisesti eläimestä koko sen eliniän ajan - myös siinä tapauksessa, että eläin sairastuu? Perustele myös vastauksesi. *
Miten eläimen hoidosta huolehditaan, jos olet estynyt (esim. lomamatkat, vakavat sairastumistapaukset)? *
Miten toimit, jos eläimen käyttäytymisessä tai terveydentilassa ilmenee haasteita? *
Millaisessa tilanteessa olisit valmis luopumaan eläimestä? *
Sana on vapaa! Tässä voit vielä antaa lisätietoja tai kertoa kaikenlaisia ajatuksiasi eläimen hankintaan liittyen.
Lomakkeen tietoja säilytetään kaksi vuotta. Tietoja käsittelee vain adoptioprosessin työryhmä, eikä näitä tietoja anneta eteenpäin tai käytetä muihin tarkoituksiin kuin adoptioprosessiin. Voit milloin tahansa pyytää yhdistystämme poistamaan tässä jättämäsi tiedot lähettämällä viestin osoitteeseen kseyry@gmail.com. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy