Aanmelding Sloeproeien
Middels dit formulier kunt u zich aanmelden voor het sloeproeien bij de WSH. Als u nog geen lid bent van de WSH kunt u zich hiermee ook aanmelden als lid van de WSH.

Onderdeel van de aanmeldprocedure is het volgen van 2 proeflessen. Wilt u na deze proeflessen definitief doorgaan met roeien dan wordt de aanmelding definitief gemaakt.

Wij vragen u ook als u al lid bent van de WSH om alle gegevens in te vullen. Hiermee kunnen we uw persoonlijke gegevens meteen actualiseren indien van toepassing.

Wanneer u zich als ploeg aanmeldt vragen wij elk groepslid een formulier in te vullen en in de sectie voor groepen aan te geven voor welke ploeg u zich aanmeldt.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw gegevens. Ons AVG en privacybeleid is terug te lezen op onze website www.wsheeg.nl.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Voorletters *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer thuis
Mobiel nummer
Ik ben wel/geen lid van de WSH: *
Om te mogen roeien moet u lid worden van de WSH. Naast de contributie voor het lidmaatschap bent u voor het roeien een jaarlijkse bijdrage verschuldigd. Voor actuele prijzen verwijzen wij naar de website roeien.wsheeg.nl
Aanmelding als ploeg of individueel *
Als u zich individueel aanmeld nemen wij contact met u op over de indeling. Als u samen met anderen wilt gaan roeien dan krijgt u nog een vraag voor welke ploeg u zich wilt aanmelden.
Voorkeur voor dagen of dagdelen
Wanneer u een voorkeur heeft voor dagen of dagdelen dan kunt u dat hier aangeven. We kunnen geen garanties bieden maar we zullen wel trachten rekening houden met uw wensen.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy