Zaalhockey Winter Competitie inschrijvingen 2019-2020. 🏑👍🏑👍🏑
Dit jaar moet iedereen zich individueel opgeven. We streven ernaar om de reguliere teams te behouden binnen de zaalhockey competitie. Indien er niet genoeg leden vanuit een team zich aanmelden, worden deze leden verdeeld onder de overige teams. Het kan ook voorkomen dat we zoveel aanmeldingen binnen ÊÊn team ontvangen dat we dit team kunnen opsplitsen in 2 zaalteams. Wil je deelnemen aan de zaalhockey competitie? Dan kun je je alleen opgeven via dit formulier. Let op! Ook de selectieteams moeten zich opgeven voor de Zaalhockey winter competitie. Door zaalhockey verbeter je jouw hockeytechniek en het samenspel met jouw team. Zaalhockey is erg snel en dynamisch, de wedstrijden zijn erg leuk en er is altijd veel enthousiasme van de spelers en de ouders.

Geef jouw zoon of dochter op door het onderstaande formulier in te vullen per kind.

Let op, dit formulier is met name voor de ouders van de jeugd. Als je in het Heren of Dames team zit, dan vul je de naam van jezelf gewoon in. 😉
Voornaam van jouw zoon / dochter *
Your answer
Achternaam van jouw zoon / dochter *
Your answer
E-mail (zoals bekend bij HC Twente) *
Your answer
Telefoonnummer (zoals bekend bij HC Twente) *
Your answer
In welk team speelt jouw zoon / dochter? *
Ja, ik doe mee met de zaalhockey competitie en heb de onderstaande voorwaarden gelezen. Ik ga akkoord met een afschrijving van eenmalig â‚Ŧ61,50 extra contributie voor de Winter competitie/ training per deelnemer/deelneemster. *
Required
Voorwaarden voor het het opgeven van de zaalhockey trainingen en competitie:
🏑 De wedstrijden zijn in zalen in de regio Twente.

🏑 Reken erop dat jouw team minimaal 1 dag, samen met een ander team, zaalleiding heeft. Dit betekent dat jullie de gasten ontvangen, de stand bijhouden en de wedstrijden fluiten. (dit geldt alleen voor de TVO zaalhockey).

🏑 De kosten voor het zaalhockey bedragen voor â‚Ŧ61,50 per persoon. De incasso vindt pas plaats na 31 december 2019. Tot 31 december 2019 kun je kosteloos uitschrijven.

🏑 Voor het hockeyen in de zaal heb je een zaalhockeystick nodig. Deze kun je vanaf ca. â‚Ŧ25,- aanschaffen via 't Hoen Sport in Enschede (https://hockeygear.eu/nl/zaalhockey/zaalhockeysticks/)

🏑 Voor het hockeyen in de zaal heb je zaalhockeyschoenen nodig. Daarnaast heb je ook gymschoenen nodig zonder zwarte zool. In de zaal is het verplicht om een bitje en scheenbeschermers te dragen.

🏑 Het gebruik van een handschoen (waarbij de duim ook beschermd is) is zeker aan te raden!

🏑 De regels voor zaalhockey zijn na te lezen op de website van de KNHB: (https://www.knhb.nl/app/uploads/2017/12/Zaalhockeyregels-Jongste-Jeugd-2017-2018.pdf)

🏑 Er staan 6 spelers in het veld bij zaalhockey, dus vanaf 8 spelers worden teams gevormd.

🏑 Let op! De teams worden door de zaalhockeycommissie samengesteld.

🏑 Opgave betekent niet dat je gegarandeerd mee kan doen. Dit hangt af van het aantal gelijkwaardige Twentse tegenstanders die zich opgeven (dit geldt alleen voor de TVO zaalhockey).

🏑 Opgeven kan tot uiterlijk 1 oktober! Geef je dus snel op. Na 1 oktober is het NIET meer mogelijk om deel te nemen aan de zaalhockey competitie 2019-2020

🏑 Voor aanvang van de competitie krijgen de leden die zich ingeschreven hebben bericht over de teams, de trainingen en de wedstrijden. Afhankelijk van de toegewezen capaciteit en aanmeldingen kunnen we de het aantal wedstrijden en trainingen inplannen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service