Организирай си празник за Елмъров ден 2018!
Карираният слон Елмър решава да се боядиса в слонско сиво, за да бъде като останалите слонове. Никой не го познава, но приятелите му са тъжни и унили, защото Елмър е душата на компанията. Когато малката му шега е разкрита, стадото предлага да празнуват Елмъров ден - ден, в който всички слонове ще се боядисват в желаната премяна. И ако в този ден видите слон в сив цвят, то това със сигурност е Елмър.

Вдъхновени от приятната и поучителна история, тази година ще отбележим за втори път Елмъров ден в България. Героят на Дейвид Маккий пък е готов да раздава награди на най-активните си почитатели.

Ако искате да се включите в празника, организирайте си събитие и ни съобщете как е преминало. Ще търсим най-масовото събитие и двете най-интересни идеи. Те ще получат специални книжни награди от изд. "Жанет 45".

Как да участвате?
Запишете се във формуляра по-долу - кои сте Вие, какво планирате, кога ще се проведе събитието Ви. При желание, ще добавим Вашето събитие на специалната Елмърова карта със събития, която ще подготвим и ще споделим със световната Елмърова мрежа от почитатели.
След това се залавяйте за работа и не пропускайте да ни споделите резултата от Вашата дейност до 30 май 2018 г. на имейл elmer@detskiknigi.com! Може да използвате и хаштаг #Елмър2018 в социалните мрежи.

Какво може да спечелите?
- Най-масовото събитие, посветено на Елмъров ден 2018, ще получи комплект с детски книги по избор от каталога на изд. "Жанет 45" на стойност 100 лв. (наградата не може да бъде осребрявана и важи само за детските книги на издателството)
- Двете най-оригинални идеи ще получат по 1 комплект с детски книги по избор от каталога на изд. "Жанет 45" на стойност 50 лв. (наградата не може да бъде осребрявана и важи само за детските книги на издателството)

Период на играта:
- 15 май - 25 май 2018 г. - записване за участие
- 15 май - 30 май 2018 г. - реализиране на идеите

Обявяване на победителите:
Трите най-интересни идеи, които ще получат книжни награди, ще бъдат обявени на 1 юни 2018 г. в сайт Detskiknigi.com, във Фейсбук-страницата на "Детски книги" и в страницата на събитието "Елмъров ден 2018".

Организатори на кампанията са изд. "Жанет 45" и фондация "Детски книги". И двете организации са регистрирани като администратори на лични данни. Нито една част от личната информация , която споделяте с нас, няма да бъде предоставяна на трети страни. При въпроси относно провеждането и организирането на кампанията, пишете ни на elmer@detskiknigi.com.

Име на възрастен, който отговаря за провеждане на събитието: *
Your answer
Организатор на събитието (училище, детска градина, детски център, заведение и др.) *
Your answer
Населено място: *
Your answer
Адрес на провеждане на събитието? (ще ни е необходим за позициониране на картата, ако пожелаете да Ви включим) *
Your answer
Подготвяме специална Елмърова карта със събития, която ще споделим със световната Елмърова мрежа от почитатели. Желаете ли да добавим и Вашето събитие? *
Дата, на която ще се проведе събитието: *
MM
/
DD
/
YYYY
Начален час на събитието: *
Time
:
Какво планирате за Елмъров ден? *
Your answer
Отворено ли е събитието за широка публика или е частно? *
Ако имате страница на събитието в социалните мрежи, моля, посочете линк:
Your answer
Имейл за връзка с координатора на събитието: *
Your answer
Телефон за връзка с координатора на събитието: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms