Concertgemaal On Tour
Ontdek de mooiste muziek op de leukste locaties in Amsterdam-Noord, want Het Concertgemaal komt naar je toe deze lente! Op zaterdag 24 maart zijn er tussen 12.00 uur en 18.30 uur op verschillende locaties in Amsterdam-Noord vijf concerten te zien, horen én te beleven.

Fiets de hele route of ga naar een optreden van je keuze: alles mag, iedereen is welkom en de toegang is helemaal gratis!

***********************************

Ontmoet het wereldberoemde Ragazze Quartet en woon een openbare repetitie bij in hun eigen repetitieruimte in De Rietwijker en kom in Italiaanse sferen met muziek van The Guitar Connection in Lokaal Spaanders onder het genot van een heerlijke espresso. Bouw mee aan de Voice Machine met je eigen stem onder leiding van Janne Schra in het Concertgemaal en ga voor Argentijnse passie en temperament naar het IKC NoordRijk door het Concertgemaal Duo. Tot slot zet de muziek van een zeer avontuurlijk duo, Wolfert Brederode en Oene van Geel, voorgoed uw oren open in de NDSM-loods.

12.00-13.00 Ragazze Quartet / De Rietwijker, Parlevinker 9 (de Banne)
13.30-14.15 The Guitar Connection / Lokaal Spaanders, Zonneplein 4 (Tuindorp Oostzaan)
15.00-16.00 Workshop Voice Machine met Janne Schra / Het Concertgemaal, Landsmeerderdijk 213 (Kadoelen), maximaal 25 deelnemers! Aanmelden via het inschrijffomulier
16.30-17.15 Concertgemaal Duo; Saskia Meijs, Jaap Wisselink / IKC NoordRijk, Braeburnstraat 1 (de Bongerd)
17.45-18.30 Wolfert Brederode, Oene van Geel / NDSM loods, Tt Neveritaweg 15 (NDSM werf)

*************************************
's Avonds speelt het NedPho Go! Ensemble een prachtig programma met muziek van Brahms en Schumann in het Concertgemaal: http://concertgemaal.nl/concerten/24-concertdata-2018/211-nedpho-go-ensemble

20.30: Nedpho Go! Ensemble / Concertgemaal, Landsmeerderdijk 213 (tickets voor dit concert zijn te koop voor €21,50 via onze webshop: https://concertgemaal.stager.nl/web/tickets)

*************************************

Schrijf je hier in!

Info via: http://concertgemaal.nl/concerten/24-concertdata-2018/207-za-24-03-18-concertgemaal-buurtfestival

Email address *
Naam *
Your answer
Aantal personen *
Inclusief jezelf
Your answer
Welke concerten wil je bezoeken? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms