Hjertelig velkommen til Dine Røtter - andelslandbruket på Wøyen gård!
Kjøp din egen andel av sesongens grønnsaksavling, og opplev sammen med familie og venner hvor givende det er å dyrke smaksrik og miljøvennlig mat!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
KORT OPPSUMMERT - HVA BETYR DET Å VÆRE ANDELSHAVER, OG HVA FÅR DU?
GRØNN ANDEL - MENGDE, INNHOLD OG SESONGVARIGHET
En Grønn andel gir deg og din husholdning et godt utvalg sesonggrønnsaker, hvor du hver uke gjennom høstesesongen kan høste 6-8 ulike typer av vekster. Mengden grønnsaker er tilpasset en liten familie. Er dere storfamilie eller storforbrukere av grønnsaker, kjøper du antall andeler ut fra dette.

Hva du kan høste vil bli spesifisert gjennom ukentlige høstemeldinger. Oppstart av høsting er normalt i juni, og siste måned oktober. Det vil være ulike grønnsaker som er tilgjengelige gjennom sesongen, og med størst mengde i høysesongen juli-september. I et andelslandbruk deler partene risiko for sesongvariasjoner sammen. Blir sesongen krevende kan dette påvirke hvor stor avlingen blir, og hvor lang sesongen blir.

DU KAN IKKE DELE ANDEL MED ANDRE FAMILIER
Gavekort kan selvfølgelig gis bort til hvem du vil. Mottakerfamilie registrerer seg via e-post til tale@dineroetter.no.

TOMAT OG ANDRE VEKSTHUSVEKSTER ER IKKE INKLUDERT
For tomat og andre vekster i veksthuset tilbyr vi andelshaverne kun en smak. Øvrig produksjon blir selvplukk med salg per vekt.

DU BESTEMMER SELV HVOR MYE ARBEID DU BLIR MED PÅ
Dine Røtter vil satse på fellesskap og læring for de som ønsker å delta. Vi er avhengig av bistand fra våre andelshavere for å opprettholde et tilbud her, og vil gjerne gi deg som bidrar med 1 % rabatt på neste års andel for hver effektive arbeidstime, avgrenset oppad til maksimalt 25 prosent. Du må registrere egne timer og sende inn for godkjenning via et eget skjema.

SELVHØSTING OG HØSTEPERIODE
Du høster din ukentlige andel selv. Er du forhindret fra å høste en uke, kan du bestille ferdighøstet kasse til kr. 100 per andel/uke. Du kan kun høste den uken du mottar høstemelding. Du kan også be noen høste for deg, men er de ukjent i andelshagen må de ta kontakt på forhånd for å bestille en omvisning.

VI ØNSKER Å DYRKE TIL DEG
Vi vil etter beste evne tilpasse planteutvalg og omfang slik at det skal oppleves mangfoldig. Vi vil også selge deler av avlingen på REKO-ringen, som selvplukk eller via andre lokale salgskanaler.

VI ER GODKJENT FOR ØKOLOGISK DRIFT OGSÅ I 2022.

BETALING
Priser er inklusive mva. Du mottar faktura med 7 dagers betalingsfrist. Du kan velge å dele opp betalingen i 5 like månedlige  innbetalinger, med første innbetaling ved bestilling.


Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy