Ilmoittautumislomake Helsingin Agility Urheilijoiden syksyn 2022 alkeisryhmän valintatilaisuuteen
HAU järjestää pentu/alkeisryhmän syyskaudella, yksi ryhmä maanantaisin 17.00-18.30 sekä yksi ryhmä tiistaisin 17.00-18.30. Ryhmiin valitaan 8 koirakkoa/ryhmä valintatilaisuuden kautta, jossa on tarkoitus valita mahdollisimman tasainen porukka mahdollisimman samanlaisilla tavoitteilla. Mukaan voi hakea sekä HAU:n jäsenet että ulkopuoliset koirakot. Alkeisryhmässä keskitytään pennun ja nuoren koiran pohjataitoihin ja pyritään rakentamaan sellaiset eväät, joilla on mahdollista halutessaan päästä kilpailemaan tavoitteellisesti. Lisäksi opetetaan ohjaajalle agilityn perusohjauksia ja luennoidaan mm. agilityn turvallisuudesta sekä agilitykoiran kunnosta ja lihashuollosta.

Ryhmään hakeva koira on noin 6kk-15kk ikäinen. Ohjaajat ovat tervetulleita 13-ikävuodesta eteenpäin. Valintatilaisuudessa keskustellaan ohjaajan tavoitteista ja motivaatiosta. Koiralla ei tarvitse olla vielä rakennettuna mitään taitoja ja toivommekin, että koirien kanssa voisi aloittaa agilityn "puhtaalta pöydältä". Valintatilaisuudessa testataan koiran motivaatiota tehdä yhdessä ohjaajan kanssa, sekä sen taitoja palkkautua ja suoriutua pienestä vapaavalintaisesta tehtävästä.

Alkeisryhmän kouluttajat ovat Hanna Jäntti ja Yasmin Eklund, joilla molemmilla on harrastustaustaa jo yli 10 vuoden ajalta. Molemmat kouluttajat kilpailevat aktiivisesti 3-luokassa vanhempien koiriensa kanssa sekä alemmissa luokissa nuorempien koiriensa kanssa. Hannalle ja Yasminille on tärkeää agilityssa ja kouluttamisessa koiran itsenäisyys, suulliset vihjeet, itsevarmuus ja vauhti, sekä ohjaajan rohkea liikkuminen.

Aiempaa kokemusta agilitysta ei tarvitse olla, vaan tärkeintä on innostus ja kiinnostus lajiin. Ryhmän kautta on mahdollista päästä mukaan seuratoimintaan.

Treenit alkaa 15.8. (maanantain ryhmä)/16.8.2022 (tiistain ryhmä) ja päättyy joulukuun puolivälissä, jonka jälkeen ryhmä jatkaa kevätkaudella jatkoryhmänä tammikuussa. Syyskauden hinta (elokuu-joulukuu) on 80€.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ohjaajan etu- ja sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Koiran kutsumanimi *
Koiran rotu *
Koiran ikä *
Ohjaajan aiempi agilitykokemus (ei pakollinen, kurssille ovat tervetulleet myös aloittelijat) *
Mahdolliset toiveet alkeiskurssin sisällöstä?
Valitse päivä(t) ja kellonajat jotka sinulle sopisi osallistua valintatilaisuuteen. Jaamme osallistujat useampaan pienempään ryhmään jotta odottelua ei tulisi pitkiä aikoja.
klo. 17-17.30
17.30-18
18-18.30
18.30-19
19-19.30
19.30-20
28.7.
29.7.
1.8.
2.8.
Jos ylläolevista mikään päivä tai aika ei sovi, voit myös ehdottaa muuta päivää ja aikaa niin pyrimme järjestämään valintatilaisuuden tällöin mikäli useammalle hakijalle ylläolevat päivämäärät eivät sovi.
Kouluttajat vastaavat mielellään kysymyksiin ennen valintatilaisuutta sähköpostin kautta, yhteystiedot alla. Valintatilaisuuden päivämäärästä ja kellonajoista ilmoitamme viimeistään kaksi viikkoa ennen valintatilaisuutta.
Hanna Jäntti, janttihanna@gmail.com – Yasmin Eklund, yasmin.eklund@gmail.com
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy