Bevraging klimaatengagementen
Het klimaatthema staat wereldwijd hoog op de agenda. Ook welzijns- en zorgvoorzieningen kunnen zorg dragen voor het klimaat en hun steentje bijdragen. Er zijn heel wat manieren, hulpmiddelen en tools om binnen een voorziening met het thema klimaat aan de slag te gaan. Met een korte enquête over de klimaatengagementen polsen wij hoe vertrouwd je bent met het thema en de bestaande mogelijkheden. Deze enquête neemt slechts 5 minuten in beslag en zal ons helpen je nog beter te kunnen ondersteunen.
Alvast bedankt voor je medewerking!
 
Opgelet: we spreken niet meer over het klimaatvisieplan als overkoepelende term, maar over het 'actieplan duurzaam ondernemen' en de term klimaatverantwoordelijke werd vervangen door 'duurzaamheidsmedewerker'. Om als organisatie aan de slag te gaan met een ‘actieplan duurzaam ondernemen’ hebben we voor jullie 3 mogelijke meetinstrumenten gescreend: het klimaatvisieplan, de sustacare en de ECG-matrix. Een toelichting over deze verschillende meetinstrumenten vind je terug op de website van VIPA.
 
Met vriendelijke groeten,

VIPA - Jo-In - SOM - Verso - Vlaams Welzijnsverbond - Vlozo - VVSG - Zorgnet Icuro - Zorg.tech

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Tot welke sector(en) behoort jouw organisatie? *
Required
Hoeveel werknemers zijn er op dit moment tewerkgesteld in jouw organisatie? *
Heeft jouw organisatie een actieplan duurzaam ondernemen uitgewerkt? *
Het actieplan duurzaam ondernemen (vroeger: klimaatvisieplan) vormt 1 van de 13 klimaatengagementen waaronder de sector in 2017 zijn schouders zette. Het actieplan geeft aan welke impact een organisatie heeft op het klimaat en welke stappen ze kan zetten om die impact te verlagen. In het kader van duurzaam ondernemen kan een organisatie de eigen score op het actieplan jaarlijks proberen te verbeteren.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy