EHS Lasten Hiihdot 2024 - Ilmoittautuminen - 1. osakilpailu, lauantaina 13.1.2024, Oittaa
EHS Lasten Hiihdot 2024 on kaikille avoin ja ilmainen viiden lastenhiihtotapahtuman sarja. Jokainen osallistuja palkitaan mitalilla. Lisäksi palkitaan sarjoittain yhteistulosten perusteella hiihto-cupin kolme parasta. Myös tapahtuman tukijat saattavat palkita lapsia eri kilpailuissa.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Espoon Hiihtoseuran järjestämän Lasten Hiihdot 2024 ensimmäiseen osakilpailuun, joka järjestetään 13.1.2024. Lomake tulee täyttää jokaiselle lapselle erikseen. Yhdellä lomakkeella ilmoittaudutaan yhteen tapahtumaan. Hiihto-cupin tulosten laskennan osalta on tärkeää, että tiedot ilmoitetaan joka kerta samalla tavalla.

Ilmoittautuminen 1. osakilpailuun päättyy perjantaina 12.1.2024 klo 18.00.

Yhteystietonsa antaneille lähetetään ilmoitettuun toimivaan sähköpostiosoitteeseen lähtölistat heti niiden valmistuttua, linkki tuloksiin ja hiihtocupin tilanteeseen, ilmoitus seuraavaan tapahtumaan ilmoittautumisen avaamisesta sekä tieto Hiihto-Cupin palkintojenjaon ajankohdasta ja tapahtumapaikasta. Tiedot ovat saatavilla myös EHS:n Lasten Hiihtoja 2024 koskevilta nettisivuilta espoonhiihtoseura.fi/lastenhiihdot/ .
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistujan nimi (Etunimi Sukunimi) *
Osallistujan sukupuoli *
Osallistujan syntymävuosi *
Osallistujan sarja (sarjavalinta syntymävuosien mukaan) *
Sähköpostiosoite
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy