De ce relațiile sunt atât de provocatoare? - Joi, 22 Iulie, ora 20:00
Indiferent de tipul relației, fie că vorbim de relația de cuplu ori de prietenie ori de relația profesională, provocările sunt acolo, sunt prezente și de multe ori nu realizăm de ce.

Motivul pentru care organizez această întâlnire este pentru a oferi o interpretare a contextelor relaționale din perspectiva decondiționării și recondiționării mentale, emoționale și fizice.

Orice fel de efect are o cauză asociată, astfel orice provocare relațională își are o rădăcină. Dacă o cunoaștem, ne poate ajuta să înțelegem ce se întâmplă și ce avem sau ce nu avem de făcut.

În întâlnirea de joi, 22 iulie vom lucra cu percepția noastră, o vom simplifica atât de mult, pentru a ne ajuta pe viitor când în diferite contexte relaționale, provocărilor vor apărea.

ATENȚIE! Asta nu înseamnă că provocările sunt rele și că trebuie înlăturate, ba dimpotrivă, ele pot fi extrem de benefice, atât timp cât înțelegem ce se întâmplă. Scopul întâlnirii nu este de a găsi modalitatea prin care să nu mai existe provocări relaționale ci de a descoperi împreună moduri benefice prin care să le integrăm, astfel încât să nu mai rămânem blocați în acestea.

Această întâlnire este dedicată tuturor celor care întâmpină provocări relaționale (de orice fel: de cuplu, prietenie, profesionale) și doresc să învețe din acestea.

Vom discuta despre:

👉 De unde vin provocările?
👉 Cum putem să ne îmbunătățim experiența într-o relație?
👉 Simplitate în relații
👉 Vindecare prin relații
👉 Voi răspunde la întrebările tale, întrebări pe care le poți adresa înainte ori în timpul întâlnirii (dacă ai provocări relaționale pe care dorești să le împărtășești, o să te rog să mi le scrii de dinainte în formularul de înscriere).

☯️ Întâlnirea este ONLINE cu ajutorul platformei Zoom
☯️ Durata întâlnirii: 20:00 - 22:00 / 22:30 (în funcție de întrebări)
☯️ Costul pentru participare: 100 lei
☯️ Dacă nu poți participa în direct, vei primi înregistrarea în data de 23 iulie.
☯️ Vei primi link-ul de Zoom pentru participare după confirmarea plății (Ana te va contacta pentru a îți oferi detalii după completarea acestui formular)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele tău: *
Adresa de e-mail: *
Numărul de telefon: *
(OPȚIONAL) Ce anume îți dorești să afli în cadrul discuției despre subiectul evenimentului?
Dorești să primești pe viitor informații despre evenimentele pe care le susțin, fie pe tema Cheilor Genelor, fie despre alte proiecte care vizează decondiționarea și recondiționarea mentală, emoțională și fizică? Dacă bifezi "DA", atunci vei primi aceste detalii pe adresa ta de E-mail ori pe WhatsApp. Mulțumesc! 🙏 *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy