Ilmoittautumislomake leirille 12.-14.1.2018
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Adoptioperheet ry:n ja Lasten Kesä ry:n yhteiselle leirille Hauhon Lomakeskuksessa. Leiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Suomessa on tällä hetkellä noin 2800 peruskouluikäistä adoptoitua lasta ja nuorta, jotka toivovat omaa ohjelmaa. Adoptioperheet ry järjestää yhteistyössä Lasten Kesä ry:n kanssa viikonloppuleirejä vastataksemme suureen kysyntään.

Yhteistyökumppanillamme on kymmenien vuosien kokemus lasten leiritoiminnan järjestämisestä, joten ikätasoista ohjelmaa on tarjolla koko ikähaitarille. Leirin ohjelma on erilaisia leiriaktiviteettejä oman viiteryhmän seurassa. Mukana on myös muutama vanhempi adoptoitu leirikummeina. Leiri soveltuu itsenäisesti yöpymään pystyville lapsille ja nuorille.

Leiri järjestetään 12.-14.1.2018

Hauhon Lomakeskus sijaitsee Hämeenlinnassa, noin puolitoista tuntia Helsingistä ja tunti Tampereelta. Lomakeskuksella on sisämajoitustilat joista löytyy sisävessat ja runsaasti erilaisia sisä- ja ulkotoimintatiloja. Paikkoja leirillä on maksimissaan 80 lapselle, joten varaa paikkasi ajoissa. Vetäjinä toimivat Lasten Kesän kokeneet ohjaajat.

Postitamme leirikirjeen laskujen yhteydessä 12.12.2017 alkaen.

Leirin hinta on Adoptioperheet ry:n jäseniltä 102 €/leiriläinen ja ei-jäseniltä 160 €/leiriläinen.

Lisätietoa:
Lasten Kesä ry:stä ja Hauhon Lomakeskuksesta, toimisto(a)lastenkesa.fi tai 050 400 1992.
Lisätietoja Adoptioperheet ry:stä: elias.helminen(a)adoptioperheet.fi tai 045 882 7080

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lasten Kesä ry. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms