Fakulteti i Shkencave të Informatikës / Факултет за Информатички Науки
Të nderuar studentë,
Në kuadër të vlerësimit të mësimdhënies në fakultetet e Universitetit ‘’Nënë Tereza’’ – Shkup, përmes këtij pyetësori mund të jepni vlerësimin tuaj rreth asaj se sa jeni të kënaqur nga cilësia e mësimdhënies së profesorëve dhe asistentëve tuaj për secilën lëndë të semestrit. Përgjigjet tuaja të sinqerta mund të vënë në pah mangësitë dhe vështirësitë gjatë mësimdhënies dhe kështu të kontribuojnë në përmirësimin e cilësisë së mësimdhënies. Nëse nuk mund të zgjidhni asnjë vlerësim ose ndonjë i tillë nuk është relevant për mësimdhënës të caktuar mos u përgjigjni .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Почитувани студенти,
Во рамки на вреднување на наставата на факултетите на Универзитетот „Мајка Тереза“ – Скопје, со помош на овој прашалник може да го оцените своето задоволство од квалитетот на наставата на Вашите наставници и асистенти за секој предмет од семестарот. Вашите искрени одговори може да укажат на недостатоците и тешкотиите во наставата и да придонесат за подобрување на нејзиниот квалитет. Ако некоја оцена не можете да ја дадете или не е применлива за одреден наставник не одговарајте.
Drejtimi/Насока *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiteti Nënë Tereza. Report Abuse