14 Maig. Excursió de senderisme a Sant Miquel del Fai
El proper 14 Maig el Jose Carlos i la Margarita ens portaràn a fer una caminda circular pels voltants de Sant Miquel del Fai i els Cingles del Bertí. La ruta te una distància aproximada d'uns 10 quilòmetres i un desnivell positiu de uns 400 metres (900 metres totals)

Cal portar: Esmorza, dinar, aigua, roba i calçat adient per caminar per muntanya i alguna zona humida.

Dificultat: l'excursió té una dificultat moderada ja que trobarem trams de pronunciada pendent per corriols, i trams de pedra que, en cas que hagi plogut, es pot relliscar. Així que en principi podrien participar menors amb experiència caminant per la muntanya i controlats en tot moments pels seus pares. En tot cas, s'ha de consultar als organitzadors.

Sortirem de les termes romanes cap a les 7:45h i està previst tornara cap a les 18h. El desplaçament es realitzarà en cotxes particulars.

Detall de la ruta: Sortirem Riells de Fai passarem per el turó d’Ullar, Cingles de Bertí, Sant Miquel de Fai (exteriors), Gorgs i Bauma del riu Tenes i tornarem a Riells de Fai.
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERAT
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
SI ETS MENOR, NOM I DNI PERSONA RESPONSABLE DEL MENOR
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service