Tapaa tulevaisuutesi IT-asiantuntijat: korkeakouluopiskelijat ratkovat yritysten haasteita
Salo - Connecting Things tiimi tuo Salon IoT Campukselle maanantaina 25.9.2017, klo 13-15 joukon Turun seudun korkeakouluopiskelijoita, jotka voivat vastata yrityksesi IT-alan tarpeisiin tekemällä opintoihinsa erilaajuisia harjoitustöitä, opinnäytteitä ja ryhmätöitä.

Kerro meille, mitä sinun yrityksessäsi pitäisi tutkia tai kehittää erityisesti IoT:hen ja digitalisaatioon liittyen ja me tuomme paikalle aiheestasi kiinnostuneita opiskelijoita Turun yliopistosta, Turun ammattikorkeakoulusta ja Åbo Akademista.
Huomaa, että sinulla ei tarvitse valmiiksi mietittyä ideaa tai projektia, vaan yleinen kuvaus tutkittavasta ja kehitettävästä aihepiiristä riittää.

Täyttämällä tämän lomakkeen voit ilmoittaa yrityksesi mukaan tapahtumaan ja kertoa ideasi, tarpeesi tai ongelmasi liittyen yrityksesi prosesseihin, tuotteisiin, menetelmiin, palveluihin tms. liiketoimintaan liittyvään asiaan.

Toimeksiannot, sisällöt ja sopimukset tehdään Korkeakoulukumppani.fi parhaiden käytäntöjen mukaan ja kunkin korkeakoulun yrityspalveluosaajien tuella tapahtuman jälkeen (http://www.korkeakoulukumppani.fi/).

Lisätietoja tapahtumasta:
Lehtori, Antti Tuomisto (antti.tuomisto@utu.fi),
Korkeakoulukumppani.fi yhteyshenkilö,
Turun yliopisto


Yhteystiedot
Yrityksen nimi *
Your answer
Yrityksen toimiala
Your answer
Yhteyshenkilö *
Your answer
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite *
Your answer
Tapahtumaan osallistuvat henkilöt (jos tiedossa)
Your answer
Ideoita toimeksiannoiksi
Kirjaa alle ajatuksesi siitä, missä asioissa opiskelijat voisivat auttaa yritystäsi. Toimeksiantojen ei tarvitse olla tarkkaan rajattuja tai pitkälle mietittyjä - jo pelkkä idea riittää.Toimeksiannot määritellään tarkkaan vasta tapahtuman jälkeen. Mikäli ideoita on monta, numeroi ne.

Lisätietoja toimeksiannoista ja niiden mahdollisesta sisällöstä voi kysyä Antti Tuomistolta (antti.tuomisto@utu.fi)

Ideoita toimeksiannoiksi: *
Your answer
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms