Hoe wendbaar ben jij en je team?
QUICK SCAN

De wereld om je heen - ook je eigen klantenkring - is onderhevig aan allerlei veranderingen in de samenleving. Als team zul je moeten inspelen op die veranderingen om ervoor te zorgen dat je kunt blijven voldoen aan de vragen die op jouw organisatie afkomen. Om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en tijdig te kunnen voldoen aan veranderende behoeften van je klanten of cliënten, wordt het steeds belangrijker om met elkaar samen te werken. Met collega's, met andere teams, met partners in andere organisaties en natuurlijk met (toekomstige en bestaande) afnemers.

In deze Quick Scan vragen wij je om aan te geven hoe (goed) jouw team die belangrijke contacten onderhoud.

Door een beperkt aantal multiple choice vragen (20) te beantwoorden kun je in slechts enkele minuten - kosteloos - in beeld krijgen hoe het is gesteld met de wendbaarheid ('agility') van jouw team. Invullen kost slechts enkele minuten en de resultaten worden overzichtelijk in diagramvorm - en anoniem - weergegeven.

De vragen die in de Quick Scan worden gesteld gaan over de vijf belangrijkste resultaatgebieden van elk team*:
- SAMENWERKING
- PRODUCTIVITEIT
- INNOVATIE
- KLANTFOCUS
- ONTWIKKELING

Alvast bedankt voor je medewerking en VEEL SUCCES!

NB. Positieve feedback, ideeën en suggesties zijn welkom. Je antwoorden worden gebruikt om aanbevelingen te doen voor verbeteringen. Als je op de laatste pagina je emailadres vermeld, sturen we je de uitslag toe zodra deze bekend is.

* de resultaatgebieden zijn afgeleid van de belangrijkste 21st Century Skills en van de wetenschappelijk onderzochte kenmerken van High Performance Organisaties.

© 2019 IP Coaching - Improving Performance. Alle rechten voorbehouden

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy