Inschrijving Rode & Oranje competitie voorjaar 2019
De Kia Rode en Oranje competitie is bedoeld voor Tenniskids van 4 tot en met ongeveer 12 jaar en wordt gespeeld in een voorjaars- en een najaarsronde. Voor zowel de voorjaars- als de najaarscompetitie kunnen kinderen zich apart inschrijven. Meedoen in het voorjaar betekent dus niet automatisch ook spelen in het najaar! Meer informatie vindt u op www.tenniskids.nl

Met onderstaand formulier kunt u uw kind opgeven voor de Rode of Oranje voorjaarscompetitie 2019. Door inschrijving gaat u ook akkoord met de KNLTB competitiereglementen, en het huishoudelijk en baan reglement van Tennis Vereniging Barendrecht zoals vermeld op de website. Op verzoek worden deze toegezonden. De kosten voor deelname zijn op dit moment nog niet bekend, maar zullen niet meer dan € 10 bedragen.

De persoonsgegevens die u hieronder invult, gebruiken we uitsluitend voor het organiseren van de competitie. Deze gegevens worden aan de KNLTB door gegeven.
Email address *
Speeldata Oranje en Rode competitie Voorjaar 2019
Periode 1 (eerste indeling)
Zondag 31 maart 2019
Zondag 7 april 2019
Zondag 14 april 2019
Maandag 22 april 2019 (2e Paasdag)

Periode 2 (tweede indeling)
Zondag 19 mei 2019
Zondag 26 mei 2019
Zondag 2 juni 2019
Maandag 10 juni 2019 (2e Pinksterdag)

Deelname aan alle speeldata is niet verplicht, maar wel sterk gewenst. Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelen van het teamgevoel en door de kinderen zoveel mogelijk mee te laten doen wordt dit versterkt. Voor elk team wordt een teamcaptain aangesteld door de jeugdcommissie.
Wanneer uw kind thuis speelt, verwachten wij dat de ouders van de thuisspelende ploeg met elkaar als een goed gastheer de bezoekende teams ontvangen en begeleiden, en gezamenlijk zorg dragen (incl. aanschaf en bereiding) voor wat versnaperingen voor in de pauze (snacks, fruit, oid.). Ook voor versieren van het clubhuis, klaarzetten en opruimen van de banen (netjes, ballen, lijnen) en voor de wedstrijdbegeleiding kan een beroep op ouders worden gedaan.

Kinderen kunnen worden ingeschreven voor Rood 1 (de wat betere / meer ervaren spelertjes) of Rood 2 (voor beginnende spelertjes). Ditzelfde geldt voor de Oranje competitie. NB: De definitieve indeling in sterke en kleur wordt in overleg met de trainers gemaakt! U kunt wel uw voorkeur opgeven, waar wij zoveel mogelijk rekening mee zullen houden.

Meer informatie over de Rode en Oranje, competitie, leeftijdsindeling, de spelregels, vereisten etc. kunt u vinden op www.tenniskids.nl
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service