Befriend This 2019-2020
This Art Fair, een uniek beursconcept waar kunstenaars met én zonder galerie hun werk presenteren, gaat om ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten. This draagt bij aan de ontwikkeling van talenten, de ontdekking van nieuwe makers en eigenzinnige kunstenaars, en de ontmoeting met deze talenten. Dat kunnen we doen dankzij sponsoren, subsidienten en vooral ook vrienden.

Befriend This, ons vriendenprogramma sluit daar bij aan. We laten onze vrienden kennis maken met nieuw talent, nemen hen mee naar studio’s en graduate shows. Daarnaast betrekken we onze vrienden bij andere borrels en activiteiten. Daarmee beginnen we in januari 2020 en gaan we het hele jaar door.

Als vriend, dat ben je al voor € 250,-, ontvang je bovendien een uitnodiging voor de preview van de beurs en een exclusieve uitnodiging voor ons Befriend This evenement. En je krijgt en een bedrag van € 75,- vrij besteedbaar aan een kunstwerk op de beurs.

Wil je wel This ondersteunen, maar met een kleiner bedrag? Met donatie van € 75,- of meer ontvang je een uitnodiging voor de preview óf het exclusieve Befriend This evenement tijdens de beurs.
Ja, ik wil This ondersteunen! *
Required
Naam *
Email *
Telefoonnummer
Ik werd getipt over Befriend This door...
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy