Inschrijving Optocht De Vergeten Hoek
Met dit formulier wordt ingeschreven voor de optocht door de Vergeten Hoek op zaterdag 23 februari 2019. Met de inschrijving gaat u akkoord met het optocht reglement zoals op de website van de Vergeten Hoek is vermeld.

http://www.devergetenhoek.nl/optocht-reglement.html

Detail informatie over de optocht ontvangt u per e-mail in de week voor de optocht.

Email address *
Naam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Wijze van deelname *
Voor deelname met praalwagens, let op de maximaal toegestane afmetingen zoals vermeld in punt B.3 van het optocht regelement.
Naam of korte beschrijving van de uitbeelding *
Your answer
Hoogte van de praalwagen *
In verband met de vergunningsverlening van de gemeente Bunnik dient u hier de maximale hoogte van de praalwagen op te geven. Indien uw praalwagen hoger dan 4,20 meter is zullen uw gegevens aan de gemeente Bunnik worden doorgegeven voor het verlenen van de ontheffing. Wij willen erop wijzen dat deze ontheffing alleen voor de optocht zelf geldt en daarbuiten dient u zelf zorg te dragen dat de hoogte kan worden terug gebracht tot 4,20 meter.
Muziek aanwezig? *
Graag extra aandacht voor punt C.4 van het optocht reglement. Dit jaar zal er wederom op het geluidsniveau gecontroleerd worden. Bij overschrijding van de maximale niveaus tijdens het opstellen of de optocht zal (verdere) deelname aan de optocht worden geweigerd.
Akkoord verklaring met het reglement van de Optocht *
Met het aanvinken van het vakje geef je aan kennis genomen te hebben en akkoord te gaan met optocht regelement van de Vergeten Hoek. In zaken waarin het regelement niet voorziet zal de optocht commissie beslissen.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service