Nőnapi Rock&Roll Party regisztráció
A Casablanca Táncsport Egyesület és A Lélek Fényűzése Alapítvány rendhagyó 2 órás Nőnapi Rock&Roll Party-ra invitálja Önöket!

Az est fellépője: DOMJÁN ÁKOS
A jól ismert jampirázós Rock and Roll, Boogie, és Rockabilly dalok mellett Ákos saját dalai is felcsendülnek. Az este pedig tartogat egy meglepetés HÖLGY VENDÉGET is magában.

Időpont: 2024. március 8. (péntek)
Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:00
Vége: 21:00

Helyszín: BMSZC Bláthy Ottó Titusz Informatikai Technikum - Díszterem (1032 Budapest, Bécsi út 134.)

Regisztrációval a kedvezményes belépődíj 2.500,- Ft, melyet a helyszínen kizárólag készpénzért tudnak majd megvásárolni.
Regisztráció nélkül a koncert napján a helyszínen jegyek korlátozott számban 4.500,- Ft-os áron válthatóak, kizárólag készpénzért.

Jegyek elővételben online az alábbi linken érhetők el:

A rendezvény ideje alatt a helyszínen büfé üzemel!

A koncert után 23:00-ig tart a Casablanca Táncsport Egyesület "Táncláz" estje népszerű latin és standard (nem élő) tánczenékkel.

Email *
Résztvevő teljes neve
*
Kérjük egy űrlapra csak egy résztvevőt írjon! Ugyanazon e-mail címmel több személyt is regisztrálhat az űrlap ismételt kitöltésével.
Kérjük jelölje meg, hogy melyik szervezőnél látta a programot.
*
Szándéknyilatkozat *
Adatkezelési tájékoztató *
A regisztrációs űrlap kitöltése során elektronikusan megadott személyes adatokat a BMSZC Bláthy kezeli. A Regisztráló által megadott adatok valódiságáért az Adatkezelő nem felel.
- Az adatkezelés célja: a Regisztráló részére a rendezvénnyel kapcsolatos információk továbbítása, a Regisztráló részére ingyenes helybiztosítás a rendezvényre. Ettől eltérő célra az adatok felhasználása tilos.
 -Az adatkezelés jogalapja: az adatkezelésre a Regisztrálók önkéntes és kifejezett hozzájárulásával kerül sor.
- A kezelt adatok köre: név, e-mail cím.
- Az adatkezelés időtartama: a regisztrációs űrlap beküldésétől legkésőbb 2024. március 10-ig, ezután az adatok törlésre kerülnek.
Kép-, hang- és videófelvétel készítéséről szóló tájékoztató *
A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készül a Polgári Törvénykönyvben meghatározott nyilvános közéleti szereplésre és tömegfelvételre vonatkozó rendelkezések szerint. A felvételen a rendezvényen résztvevők feltűnhetnek, de ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben. Az elkészült felvételek a BMSZC Bláthy honlapján és közösségi felületein is közzétételre kerülhetnek.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy