Intresseanmälan till mässan "Trädgård & Uteliv med hantverk och deli" 2022.
Om ni inte redan gjort det så rekommenderar vi att ni läser igenom vår Informationsfolder med priser och information innan ni skickar in intresseanmälan. Ni kan ladda ner den på hemsidan www.tradgardochuteliv.se.

Anmälan nedan är en intresseanmälan och inte en definitiv anmälan. Ni erhåller plats på mässan när ni fått en bekräftelse från mässan som innehåller pris och monterstorlek samt att ni accepterat er plats.

Priser för utställarplatser hittar ni på vår hemsida www.tradgardochuteliv.se eller via epost bokning@tradgardochuteliv.se.

Vi tar emot utställare inom trädgård och trädgårdsrelaterade produkter, inredning, hantverk, mat och delikatesser, grill och utekök samt hus/villa/lägenhet/balkong relaterade produkter och tjänster. OBS! Begränsat antal utställare inom kategorierna delikatesser, tak, fasad, bygg, dränering, larm och energi.

Direktförsäljning till besökarna får ske av alla produkter (som inte bryter mot lagen eller sunt förnuft) förutom mat som måste vara förpackad och inte avsedd att förtäras på plats.
Email *
Ange vilken ort/-er ni är intresserad av: *
Required
Utställarnamn som ska anges i utställarlistan: *
Kontaktperson: *
Telefon (ej växelnummer) *
Hemsida eller Facebooksida:
Vi tillhör följande kategori av utställare: *
Required
Vad säljer/presenterar ni? Ange så noggrant som möjligt vad ni tänker sälja. Vi eftersträvar att inte ha för många utställare med samma typ av produkter så det är viktigt att ni anger så noga som möjligt vad det är ni vill sälja/visa upp på mässan. *
Vill ni synas i programmet med en aktivitetspunkt? Som utställare har ni möjlighet att hålla en kortare aktivitet vid er monterplats som vi lägger in i programmet så alla besökare uppmärksammas på denna. Det kan handla om att visa på ett visst moment, något man bör tänka på, hur ni löser ett problem, hur er produkt tillverkas eller liknande. Ni kan också hålla en föreläsning om er produkt eller tjänst.
Vi vill stå på följande plats: *
Required
Önskad storlek? Ange bredd x djup.
Jag är hantverkare och vill ta del av ert hantverkserbjudande.
Villkor för Hantverkspris
Verksamheten ska bedrivas i eget bolag och ha en småskalig produktion. Det får inte vara industriell produktion, importerade produkter eller försäljning av andras än era egna produkter.
Vårt hantverkspris är ett sätt att stötta och hjälpa mindre aktörer att kunna synas i ett större sammanhang. Något som många av våra besökare uppskattar.
Markera rutan om du är kvalificerad för hantverkspris.
Jag är växt- och blomsterförsäljare..
Villkor för pris växt-och blomsterförsäljare
Försäljningen ska utgöra en majoritet av växter och blomster sortimentet. Det räcker inte med att sälja ett par olika växter eller blommor om ni även säljer andra produkter.
Markera rutan om du säljer växter och blommor.
Faktureringsuppgifter
Varför vill vi ha era faktureringsuppgifter när det enbart är en intresseanmälan? Vi vill ha in alla uppgifter så att vi kan göra en korrekt bedömning.
OBS! INGEN FAKTURERING SKER INNAN DET ÄR KLART ATT MÄSSAN KAN GENOMFÖRAS.
- Alla fakturor skickas per e-post från avsändare "hej@wint.se". Vi skickar inga pappersfakturor.
- Anmälningsavgift faktureras i samband med att bekräftelse skickas.
- Faktura för mässplatsen faktureras 45 dagar innan mässan och ska vara betald innan mässan genomförs.
- Monterservice (bord, stolar, el, mm) faktureras i efterhand efter genomförd mässa.
Juridiskt företagsnamn: *
Organisationsnummer *
Faktureringsadress *
Postnummer *
Postadress *
Märkning faktura
GLN nummer för e-faktura (om ni använder e-faktura)
Bokningsregler och allmänna bestämmelser
Ta del av bokningsregler och allmänna bestämmelser: https://drive.google.com/file/d/1yUorbDfqux7VgdAi0sq4ItS7tvE82dCA/view?usp=sharing
Vi har tagit del av bokningsregler och bestämmelser. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy