Földalatti Világ 2021
Megjelent az MKBT 2021-es, magyar és külföldi barlangok fotóival illusztrált naptára, amely idén a BMSz 60 éves fennállását is ünnepli. Fotók: Ambrus Gergely, Berentés Ágnes, Egri Csaba, Hegedűs András, Kalotai Zsófia, Kocsis Ákos, Kovács Márton, Kovács Richárd és Sári Attila.

A naptár közel A3-as méretű, fekvő formátumú, spirálozott, 12+2 lapot tartalmaz, félkemény, matt műnyomó papírra nyomtatva.

Ára 3000 Ft darabonként.

Az idei évben a naptárak eljuttatása hozzátok egy kicsit nehezebb lesz, mint az eddigi években. Ezért kérjük, ha tudtok, akár csoportonként, városonként fogjátok össze, hogy nektek se legyen drága a szállítás. Budapestieket kérjük, hogy lehetőleg a személyes átvételt válasszák, (ne kelljen a 2. kerületből az 1. kerületbe Foxpostot intézni. :) )

Az űrlapot kérjük 2020.12.12-ig töltsétek ki, hogy mihamarabb indíthassuk a nyomtatást és mihamarabb megkapjátok a naptárakat!
A naptárak tehát még nincsenek kinyomtatva, a nyomtatást a beérkező rendelések függvényében indítjuk. A postázás/átvétel indításáról e-mailben értesítünk.
Email address *
Kérlek add meg a neved!
Hány darab naptárat szeretnél rendelni?
A naptár rendeléseket csak abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha előre utaljátok a naptár árát, ami darabonként 3000 Ft. Amennyiben Foxpost automatába kéritek a szállítást, az 1099 Ft 10 db naptárig. Ha postán maradó csomagot kértek, akkor 1525 Ft a szállítás költsége 3 db naptárig. Az alábbi MKBT bankszámlára tudjátok utalni a naptár és a szállítási díj költségét: 10200830-32310384-00000000. A közleménybe írjátok bele, hogy hány naptár árát utaltátok és milyen szállítást (pl. 3 naptár + Foxpost).
Hogyan tudnád átvenni a naptárat?
Clear selection
Ha Foxpost automatánál szeretnéd átvenni a csomagot, az alábbi linken tudod kiválasztani a hozzád legközelebb eső automatát: https://foxpost.hu/csomagautomatak Kérjük írd meg az automata nevét (piros betűs név - pl. Agria Plaza vagy Hatvan Tesco - a fenti linken), esetleg pontos címét!
A Foxpost feladáshoz a telefonszámod is szükséges, így kérlek, add meg azt is!
A postán maradó csomaghoz kérjük, add meg a címed!
Amennyiben tudnál segíteni valamelyik városban vagy csoportban naptárak célba juttatásában, kérlek akkor itt jelezd!
Ha van még valami amiben a segítségedre tudunk lenni (pl. csak a Gabinak tudnál fizetni) akkor azt itt jelezd!
Köszönjük a rendelésed, reméljük mindenkinek tetszeni fog a naptár, és elnézést a macerás átvételért!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy