EL CREMAT DE L'ANY!
Aquí teniu els candidats per ser el Cremat de l'Any del 2016, la primera víctima de la nova tradició del Concert Rebel de Maig!
Aquí en teniu els candidats i els seus mèrits:

- ALBERT RIVERA. Ens sobren motius. Ciutadans es deu pensar que les joves ens mengem el dit. Ens posen un polític jovenet, que va de progre, que ens parla de democràcia i de fer fora als corruptes, d'ajudar a les PIMEs, que ens diu que ells són la nova política, que no són ni de dretes ni d'esquerres.... MENTIDA: un personatge que s'alça contra el dret a decidir de tot un poble, amb el nacionalisme espanyol per bandera NO és democràtic; un personatge que es construeix a mida i dirigeix un partit totalment vertical i jeràrquic i amb vincles directes amb l'extrema dreta espanyola, no és que no sigui d'esquerres, és que és d'una dreta radical camuflada; negar el dret a decidir sobre el seu propi cos a les dones NO és ser progre, defensar la família tradicional com a base de la societat, és ser retrògrada, defensar les PIMEs i el TTIP és anar en contra la classe treballadora. A nosaltres no ens enganya. ALBERT RIVERA és un neoliberal, masclista i feixista, i per això es mereix ser el nostre cremat de l'any!

- SOCIETAT CIVIL CATALANA: Uns altres que ens pretenen amagar qui veritablement son. Només cal que ens fixem en qui és el seu dirigent: Josep Ramon Bosch i Codina, fill d’un conegut franquista de Santpedor. El seu pare, José María Bosch Espinet, va ser militant de Fuerza Nueva (FN), el partit d’extrema dreta més important a l’Estat espanyol després de la mort de Franco. SCC és doncs una assossicació anti-independentista i espanyolista, vinculada amb l'extrema dreta catalana contrària a la independència com Somatemps, la Plataforma per Catalunya, Vox o l'MSR, i el feixisme espanyol.
Perquè Barcelona serà la tomba del feixisme, SCC mereix ser cremada al Poblenou!

- FELIP VI. Ja en tenim prou de seguir tenint com a cap d'estat una figura fruit d'una dictadura feixista. Volem la independència, volem una república, volem uns Països Catalans lliures i socialistes! Que cremi el Borbó!

- BRIMO. La BRIMO ens reprimeix, ens persegueix, ens tortura, fent ús i abús del seu poder. La BRIMO, els escamots armats de l'estat que ens van desallotjar amb cops i violència quan okupàvem les facultats en contra Bolonya, que ens va apallissar quan estàvem assegudes davant del Banco Espanyol de Plaça Catalunya aquella vaga general, que ens va desallotjar i destrossar la vida que havíem creat a Plaça Catalunya quan el 15M, que ha desallotjat abusant del seu poder a tants Centres Socials Okupats a la ciutat, que ens han perseguit, reprimit i detingut a tantes vages generals, manifestacions i mobilitzacions, que van disparar contra nosaltres pels carrers de Sants i ens van detenir quan defensàvem Can Vies... Els que instiguen por i terror a totes les persones que lluiten. Ells són els veritables terroristes, ells mereixen ser els cremats de l'any! BRIMO: DISSOLUCIÓ O FOGUERA!

- FAMÍLIA GODÓ: Volem cremar a la família Godó per lucrar-se actualment amb el monopoli de la informació i de la premsa. Són empresaris fundadors de la Vanguardia, el Mundo Deportivo, les emissores de radio RAC1, RAC105 i canals de televisió 8TV i RAC105 TV. Controla un 93 per cent del capital de Catalunya Comunicació: una societat limitada dels mitjans de comunicació audiovisuals de Catalunya (el seu monopoli). Avui en dia, la família Godó és també culpable de l'especulació i gentrificació al nostre barri, sent propietaria d'un solar abandonat amb projecte de convertir-se en un gran hotel. Per ser família burgesa catalana des del segle XVIII, amos de fabriques d'indianes a Igualada. Promoure el consum colonitzador (les indianes són teixits que imiten estampats de l'Índia) i explotadors de treballadores del camp cotoner i de les fàbriques i explotadors de terres colonitzades per espanyols (el cotó el l'importaven). Una família que s'ha enriquit a costa de la suor de milions de treballadores i treballadors des del s.XVII, per totes elles i ells, la Família Godó a la foguera!

- UNIÓ EUROPEA: És una estructura capitalista de caire patriarcal i imperial, al servei de les grans corporacions multinacionals. La seva política de seguretat respon a estats cada vegada més repressius. Les seves institucions responen a una lògica completament antidemocràtica. La seva política econòmica es basa en la despossessió, l’explotació cada cop més accentuada de les classes populars, la privatització de recursos públics i l’acció al servei de les elits del capitalisme. La seva acció exterior es basa en l’espoli dels recursos naturals i l’explotació dels treballadors d’altres llocs del planeta. La seva acció militar, subordinada a l’OTAN, ha exportat el patiment a molts racons del planeta. Per totes les refugiades, aquesta nit la UE mereix ser cremada!

- FAMÍLIA AGUILAR. Els responsables principals del precintament de la Flor de Maig. La Flor de Maig, després de ser expropiada pel franquisme i d'haver passat per les mans d'una família franquista de Granollers, als anys 70 va passar a mans de la família Aguilar, qui en són els actuals propietaris. Aquests són els mateixos que ens van voler desallotjar, que ens van portar a judici, que van vendre la Flor a l'Ajuntament de Barcelona per un preu desorbitat i en unes condicions estructurals que han fet que avui estigui tancada. La Família Aguilar no hi té cabuda a Poblenou, i per això mereix ser també el nostre cremat!

- DONALD J. TRUMP. Motius: 1. ser un multimilionari estatunidenc. 2. Ser un neoliberal, capitalista, imperialista i racista estatunidenc. 3. Ser candidat del Partit Republicà

TENIU UNA SETMANA PER CONTESTAR!!! :)

Qui ha de ser el Cremat del 2016?
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms