Plekter: Gør-Det-Selv-koncerter

I Plekter vil vi gerne støtte op om det selvstændige initiativ. For bands, der vil udvide deres netværk, er der derfor mulighed for selv at arrangere koncerter, som kan få støtte på samme niveau som andre Plekter-bands.

Læs nedenstående GRUNDIGT før du udfylder ansøgningsskemaet:

Hvad er Plekter Touren?
Plekter Touren er national bandudveksling. Selv om Danmark er et lille land, er det relativt svært for talentfulde vækstlagsbands at få spillejobs udenfor lokalområdet, ligesom transportomkostningerne er for høje, når man oftest selv skal dække dem.
Plekter Touren hjælper musikerne med at komme rundt i landet på spillejobs, og ORA dækker udgifterne til transport, så man kan koncentrere sig om det essentielle: Musikken.

Hvad får I som band ud af at deltage?
Min. 2 koncerter i Danmark - én hjemme og én ude. I får bl.a. muligheden for at afprøve jeres musik og evner foran et publikum, der ikke kender jer og jeres musik i forvejen. Igennem Plekter Touren har I samtidig mulighed for at skabe netværk med andre bands og nye spillesteder, som I senere hen kan trække på, når I skal ud på egen hånd.

Hvordan vælger vi deltagerne?
I Plekter er det musikkens kvalitet, der vægtes højest, når deltagerne skal udvælges. Så jeres evt. manglende liveerfaring er ikke afgørende, hvis musikken er god nok. Men samtidig skal jeres pressemateriale selvfølgelig også være af høj standard, for at kunne komme i betragtning.

Hvordan laver man en Gør-Det-Selv koncert?
For at kunne ansøge kræver det:
- Et band, som I kan udveksle med
- En aftale med et spillested i jeres hjemby/lokalområde
- En aftale med et spillested i udvekslingsbandets hjemby/lokalområde
- En motiveret ansøgning - hvorfor skal vi lige netop støtte jeres koncerter?

Eksempel:
Bandet Superduper Titans fra Ringkøbing, laver en aftale med bandet Power Rangers fra Tønder om at udveksle. Herefter laver de to bands aftaler med spillestederne Generator i Ringkøbing og Hagges i Tønder. Når disse aftaler er på plads, kan de to bands ansøge Plekter om deltagelse.

- I skal kunne spille et sæt på min. 30 minutter og det skal være egne kompositioner!
- Alle bands deler baggear – (dette leveres som udgangspunkt af det lokale Plekter-band på aftenen).
- I står selv for at lave PR for koncerten, sammen med spillestedet, så der bliver fulde huse. Det er et krav for at deltage, at I er indstillede på at gøre en indsats, for at koncerterne bliver en super oplevelse for alle!
- Transporten dækkes efter ORAs takster (læs mere her: http://bit.ly/13rhKpa).

- ANSØGNINGEN SKAL INDSENDES SENEST 2 MDR. FØR FØRSTE KONCERT!!!

Ønsker du at tilmelde dit band til Plekters Touren? Så udfyld resten af denne ansøgning og kom med i puljen af bands, som bliver taget i betragtning. Vi glæder os til at modtage jeres ansøgning!

Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med ansøgningen, kan du kontakte projektmedarbejder Simon Bjaaland på simon@ora.dk

    This is a required question