Vreau să fiu Voluntar DE POVESTE
Te rugăm să răspunzi la toate întrebările și să verifici corectitudinea datelor.
Completarea formularului va dura aproximativ 10 minute și este una din etapele obligatorii în procesul de selecție.
Îți recomandăm să îți acorzi timpul necesar pentru a răspunde la toate întrebările. În cazul în care nu finalizezi completarea formularului, răspunsurile nu vor fi salvate.
#fiipartedinpoveste
Despre activitatea de voluntariat
Voluntarii Asociației De Poveste petrec săptămânal câte două ore într-un centru de plasament din județul Sibiu, în echipe de 2 sau 3 persoane.

Nu ai nevoie de abilități deosebite pentru a face parte din echipa noastră. Singura condiție e să ai vârsta minimă de 15 ani. Ne dorim să avem alături persoane deschise și empatice. Voluntarii noștri sunt prietenii tinerilor cu care lucrăm, îi ajută la teme, bat mingea împreună, se joacă sau povestesc câte-n lună și în stele :)

Programul în funcție de care mergem în centrele de plasament îl stabilim la începutul activității, de comun acord, ținând cont atât de disponibilitatea ta cât și cea a copiilor.

Contractul de voluntariat se semnează pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

Persoanele selectate în urma completării acestui formular vor participa la un training de 8 ore, în cadrul căruia vom discuta mai multe detalii despre ce înseamnă să fii voluntar De Poveste.
Rezultatul selecției și informațiile despre training le vei primi ulterior prin e-mail.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 15 și 16 ani au obligația să completeze acest chestionar cu încuviințarea ocrotitorilor legali (părinți/tutori), urmând ca ulterior aceștia să semneze un Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Informare cu privire la protecția datelor cu caracter personal
Asociația De Poveste, cu sediul în Sibiu, str. Calea Turnișorului, nr. 126, identificată prin CIF 37136495, în calitate de Operator, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele și prenumele, vârsta, statutul profesional, numărul de telefon,e-mail-ul, datele conținute de pagina dumneavoastră de Facebook, respectiv răspunsurile oferite în cadrul chestionarului

Datele sunt colectate de către Asociația De Poveste în momentul completării formularului de înscriere. Datele personale furnizate de către fiecare participant prin intermediul formularului vor fi păstrate în format electronic.
Furnizarea datelor cu caracter personal de mai sus e obligatorie în vederea întregistrării înscrierilor pentru activitatea de voluntariat. Datele furnizate vor fi folosite doar în vederea înregistrării înscrierilor pentru activitatea de voluntariat și organizarea acesteia.

În cazul minorului cu vârsta cuprinsă între 15-16 ani, acesta va completa chestionarul cu încuviințarea ocrotitorilor legali (părinți/tutori), urmând ca ulterior aceștia să semneze un Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Datele colectate vor fi păstrate doar pe perioada necesară îndeplinirii procesului de recrutare, și ulterior potrivit normelor legale ce țin de arhivarea documentelor.

Asociația De Poveste nu dezvăluie datele dumneavoastră personale niciunei terțe părți, cu excepția situației când există o situație legală în acest sens, la cererea autorităților înreptățite.

În temeiul și în condițiile prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor aveți următoarele drepturi:
– Dreptul de a fi informat despre modalitatea de prelucrare a datelor;
– Dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
– Dreptul de a rectifica datele pe care le deținem, în cazul în care acestea sunt incorecte sau incomplete;
– Dreptul de a fi uitat, adică dreptul de ne solicita ștergerea datelor personale deținute;
– Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor personale;
– Dreptul la portabilitatea datelor, adică de a fi transferate către o altă organizație;
– Dreptul de a obiecta ca datele dumneavoastră personale să fie folosite în anumite scopuri.

În vederea exercitării acestor drepturi sau pentru orice informație privind prelucrarea datelor, vă puteți adresa Persoanei cu atribuții în domeniul protecției datelor la adresa de e-mail contact@asociatiadepoveste.ro.
Dacă în continuare considerați că datele dumneavoastră nu sunt gestionate corect conform legii, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy