Консултации на директори по теми: дигитализация и иновативни проекти
Сдружение "Образование без раници" обявява 5 безплатни консултации на директори по теми, свързани с дигитализацията на училището и управлението на иновативни проекти.

Наш експертен екип ще Ви посети в удобно за двете страни време на място във Вашето училище и ще предостави консултация относно темите, свързани с ползването на дигитални технологии, следенето на напредъка на учениците и възможностите за подобряване на резултатите на училището чрез прилагане на иновативни подходи и платформи.

Запишете училището си и се възползвайте от нашите експерти по дигитални технологии и проектно управление!

Период и места на посещенията: септември и октомври 2019 г. за град София.

Основната мисия на сдружение "Образование без раници" е модернизиране на образованието, вкл. дигитализацията му, и предоставянето на безплатни онлайн ресурси за образование.

Основният ни проект е Кан Академия - най-мащабната платформа за общо образование, напълно безплатна. Ползва се от 72 млн. потребители глобално. На нея можете да откриете уроци, упражнения, симулации и др. по математика, биология, химия, физика, астрономия, здраве и медицина, компютърно програмиране, компютърни науки и др.

Кан Академия предлага инструменти за управление на класната стая, включително следене напредъка на учениците, фокус върху конкретните нужди на всеки ученик, възлагане на домашни задания, автоматична обратна връзка и други.

За допълнителна информация:
Сайт на сдружение "Образование без раници": https://obr.education/
Кан Академия на български език: bg.khanacademy.org
Станислава Гатева, координатор проекти - 0878 35 05 05, s.gateva@obr.education

С попълването на настоящия формуляр се съгласявате данните Ви да бъдат обработвани за целите на провеждане на консултация във Вашето училище. Сдружение "Образование без раници" обработва и съхранява данните в съответствие с българското и европейското законодателство.

* Задължително

Email address *
Имейл адрес *
Your answer
Име *
Your answer
Длъжност *
Your answer
Име на училище *
Your answer
Телефон за връзка *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Obrazovanie bez ranitsi. Report Abuse - Terms of Service