Psykologit Yrittäjinä 30.10.2021 x VISIOT
Mitä sinä haluat tehdä psykologiyrittäjänä? Onko sinulla jo visio siitä, miltä omannäköinen psykologiyrittäjyys sinun kohdallasi näyttäisi? Tai onko sinulla jo takanasi mielenkiintoisia tarinoita psykologiyrittäjänä toimimisesta? Kerro meille visiosi ja kerro meille tarinasi!

PSYKOLOGIT YRITTÄJINÄ 2021 x VISIOT tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla aktiivinen osa tapahtumaamme. 5-10 minuutin inspiraatiopuheenvuoron muodossa pääset ottamaan lavan haltuun sekä kertomaan tarinasi ja visiosi. Olemme uteliaita kuulemaan mahdollisimman monenlaisia tarinoita ja visioita!

Ilmoita itsesi rohkeasti mukaan Visiot-puheenvuoron pitäjäksi! Haku Visiot -osuuteen päättyy päättyy Ke 13.10. klo. 23.59. Puhujat valitaan hakemusten perusteella ja niissä painotamme puheen ideaa ja puhujan motivaatiota. Valituille ilmoitamme ke 16.10. mennessä.

MITEN PUHUJAT VALITAAN?
Haemme innostuneita puhujia, jotka haluavat välittää jotain omasta kokemuksestaan tai visiostaan meille muille. Haemme uusia kiinnostavia ideoita ja visioita, jotka ovat puhujansa näköisiä! Aihetta on vielä aikaa täsmentää ja hioa, sen ei tarvitse olla juuri sellaisena kuin esität sen tässä.

Järjestämme valituille puhujille työpajan Zoomissa viikolla ennen konferenssia, jossa pääset vielä harjoittelemaan puhettasi ja viilaamaan sitä järjestäjien kanssa. Älä siis hätäile vaan lähde rohkeasti mukaan!

HUOMAA! Visiot – puhujiksi valitut ovat tapahtuman puhujia! Eli lähtökohtaisesti pääset seuraamaan muita puheenvuoroja livenä Terkko Health Hubiin (Haartmaninkatu 4) ja esittämään puheenvuorosi tapahtumatiimin järjestämällä stagella.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Perustiedot
Sukunimi *
Etunimi *
Sähköposti *
Kerro puheesi aiheesta. Mikä motivoi sinua Visiot-puhujaksi? Mikä on puheenvuorosi ydinviesti? *
Lomakkeella kerätään tietoja Visiot puheenvuoroihin ilmoittautuneista. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy