Propostes d'activitats 8aJGPO

El dissabte 7 d'octubre de 2023 tindrà lloc a Igualada la 8a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades (JGPO), organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant. Es tracta d'un esdeveniment clau per donar a conèixer i demostrar com d'importants són les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals per transformar els sistemes alimentaris, recuperar sobirania alimentària, guanyar sostenibilitat, i ser més resilients al canvi climàtic.

La Jornada és un esdeveniment singular, de caire lúdic-festiu i alhora formatiu i reivindicatiu, que resulta atractiu per un ampli ventall de públic: des de persones que venen amb els amics o la família amb la voluntat de descobrir les plantes oblidades, fins a experts en la matèria i actors clau del sector públic i privat que tenen ganes de saber com poden ajudar a transformar els sistemes alimentaris. Per donar resposta a totes les inquietuds el programa consta de més de 140 activitats distribuïdes en 16 blocs. En total hi participen més de 120 ponents i talleristes, i més de 80 expositorsL’organització és possible gràcies a la participació de més de 180 voluntaris i voluntàries. 

El programa de la JGPO es confecciona a partir de les diferents propostes rebudes per part de ponents i tallersites. És per això que habilitem aquest formulari, a través del qual podeu fer-nos arribar les vostres propostes d'activitats, com més detallades millor. En cas que vosaltres no tingueu cap proposta però ens vulgueu recomanar ponents o tallersites que seria interessant que participéssin a la JGPO podeu traslladar-nos-les mitjançant un misssatge de WhatsApp al 690 373 980.

El termini per presentar propostes acaba el dijous 1 de juny, inclòs. Cal tenir en compte que omplir aquest formulari no implica l'acceptació directa de l'activitat. Amb totes les propostes rebudes,  la comissió encarregada de la confecció del programa durà a terme un procés de selecció. Abans de finals de juny, es notificarà a totes les propostes rebudes si han estat acceptades o no.

Per acabar, us compartim el vídeo - comunicat de la darrera edició de la JGPO, per tal que pugueu copsar millor què és la Jornada i la seva raó de ser. 

Moltes gràcies per la vostra participació! La Jornada no seria possible sense l’esforç i voluntat de tantíssima gent!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
En quin o quins blocs vols oferir una activitat? (Pots consultar el document amb la descripció de cada blog aquí: https://contingut.eixarcolant.cat/wp-content/uploads/2023/04/Guia-rapida-sobre-els-blocs-dactivitats-JGPO-2023-1.pdf *
Required
Títol i breu descripció de l'activitat o activitats proposades (aproximadament 300 caràcters per proposta).

En cas de presentar diverses propostes indiqueu a quin bloc d'activitats es correspon cadascuna. 
*
Per què creus que la teva proposta és adequada per la JGPO?
Altres observacions
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy