Aanmeldformulier overblijven schooljaar 2020/2021
BELANGRIJKE INFORMATIE
In het komende schooljaar 2020/2021 kunnen uw kinderen weer overblijven op basisschool Panta Rhei.

Vanwege de Coronamaatregelen heeft school besloten het overblijven na de zomervakantie op dezelfde manier door te zetten zoals nu wordt gedaan. Dat betekent dat de leerkracht met de kinderen een boterham in de klas eet en de kinderen de vaste overblijfkrachten buiten op het plein zien. Dit zullen wij tenminste tot de herfstvakantie op die manier gaan doen. Het kan zijn dat door de maatregelen of andere praktische zaken school voor de start van het schooljaar anders besluit maar vooralsnog gaan we hier vanuit.

Anders dan voorgaande jaren zullen er voorlopig nog even geen hulpouders ingepland worden. Dit zal waarschijnlijk ook niet meer in de groep zelf gebeuren maar wellicht wel op het schoolplein tijdens het spelen. Ook hier wachten wij de besluiten van school af maar houden u op de hoogte.

Voor ons is het op voorhand wel handig te weten of u zich in het volgende schooljaar wilt inzetten als hulpouder op het plein. Deze vraag wordt ook gesteld in het formulier.

Mocht uw kind(eren) niet overblijven dan willen wij u toch vragen dit formulier in te vullen zodat wij onze administratie kunnen bijwerken en u geen onterechte factuur ontvangt.

Vriendelijk dank alvast!
Overblijfcommissie BS Panta Rhei
Voornaam ouder: *
Achternaam ouder: *
Straatnaam + huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Mobiel telefoonnummer: *
E-mailadres algemeen: *
Maakt u gebruik van Stichting Leergeld? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy