A regisztráció lezárult!
A workshop szervezője: Szabados Andrea, A-Coaching, TEDxLibertyBridgeWomen társalapító, kurátor
Vendégek: Forray Nikolett (Balloon World Hungary – kereskedelem), Gerzsenyi Judit (Major Kávézó, Húsznegyven Egyesület – urbanisztika, vendéglátás, kultúramenedzsment), Szeszlér Vera (Számlázz.hu – digitális ügyviteli szolgáltatások), Varró Szilvia (Aeffect Communications – kommunikációs ügynökség), Vecsei Zsófia (Vecsei Millinery – egyedi divat)

Témája: A vállalkozóvá válás személyes kihívásai

Milyen személyes kihívásokkal szembesülnek a vállalkozó nők? Saját élményeiket, tapasztalataikat osztják meg a workshop meghívott vendégei.

Szabados Andrea üzleti és vezetői coach rövid felvezető gondolatai után öt hazai vállalkozónő kerekasztal-beszélgetés során mesél arról, hogyan váltak vállalkozóvá, mi tartja bennük a lelkesedést, mi a sikereik kulcsa, hogyan élik meg a sajátos élethelyzeteket, és milyen tanulságokkal gazdagodtak a kudarcaik során. A rózsaszín máz helyett a valós akadályokról és kétségeikről is beszélni fognak. A második órában kiscsoportos esetmegbeszéléseket tartunk: a meghívott vendégek asztalaiknál várják a résztvevőket, ahol közvetlenül lehet nekik kérdéseket feltenni, és ők segítenek a résztvevők által hozott esetekben közelebb jutni a megoldáshoz.

Agóra terem - 10h - 12h
Maximális csoportlétszám: 30 fő

REGISZTRÁCIÓ MENETE – FONTOS!!!

Vállalkozók Nők Világnapja eseményen való részvétel előfeltétele az előre megvásárolt jegy, melyet az alábbi oldalon tudsz megtenni:
https://tixa.hu/vallalkozo-nok-vilagnapja-2019?fbclid=IwAR2TTmtHlxzrVlxojMM7stigZelBiLqf7ZC1tu4VYt2JztG_wpA5SAPJBmQ
A jegy jogosít az időrendben egymáshoz illeszthető workshopokon való részvételre, de nagy szeretettel kérünk, hogy hogy csak annyi workshopra regisztrálj, amennyin BIZTOSAN részt veszel, hogy ne vedd el a helyeket más érdeklődőktől.
A workshopokra a jegyvásárlás után érdemes mielőbb jelentkezni, mert a helyek korlátozottak és gyorsan fogynak. Ha a helyszínen nem tudsz érvényes jegyet felmutatni, akkor sajnos nem tudsz részt venni a workshopokon sem. Ha már esetleg regisztráltál workshopokra, és még nem vettél jegyet, akkor a regisztrációd követő 2 napon belül tedd ezt meg, különben törlődik a regisztrációd. Köszönjük és várunk szeretettel november 18-án.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Résztvevő neve:
Köszönjük, hogy velünk ünnepled a Vállalkozó Nők Világnapját!
Amennyiben kérdésed lenne, kérjük írj a wedhungary2019@gmail.com címre.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft.. Report Abuse