Individualni časovi programiranja u Kragujevcu
Prednosti individualne nastave u odnosu na grupnu nastavu i razne kurseve nema potrebe navoditi. Grupna nastava je moguća jedino ukoliko ti želiš da zajedno učiš sa nekim i u tom slučaju se cena formira po dogovoru.

Časovi su namenjeni svima koji žele da nauče WEB programiranje i to za totalne početnike, one koji znaju osnove (html,css,WordPress), kao i za juniore koji žele da prošire znanje (već imaju osnovna znanja javascript, php/java, mysql...). Pored programiranja imaćeš priliku da naučiš i ono što ide uz to (baze podataka, kako radi Internet, rad u Linuxu, GIT - alat za kontrolu verzije, debug koda, paterne, podešavanje servera...).

----------

Ukoliko si totalni početnik i želiš da saznaš da li je programiranje oblast kojom želiš da se baviš, za samo par časova (od 3 do maksimalno 10) i nekoliko sati samostalnog rada naučićeš html, css i moćićeš da praviš osnovne web prezentacije. Možeš da nastaviš sa učenjem WordPress-a koji je ubedljivo najpopularniji CMS za izradu sajtova. Ukoliko si 100% siguran da želiš da posvetiš dobar deo života programiranju, predlog je da se preskoči WordPress (pošto je trenutno tržište prezasićeno poznavaocima WordPress-a, koji bez kodiranja prave solidne sajtove) i odmah kreneš sa učenjem javascript-a i objektno orijentisanog programiranja i to u PHPu ili JAVI. Što se tiče WordPressa tržište je prezasićeno, ali i pored toga, dobri prodavci prolaze odlično.

----------

Ukoliko si već naučio osnove (završio neki kurs, nadam se da nisi dao pare nekoj od mnogobrojnih „IT akademija“) i ne znaš šta dalje, na individualnim časovima imaš priliku da nastaviš sa usavršavanjem i to bez „lutanja“. Učio bi javascript, koji je praktično obavezan ukoliko želiš da se baviš web programiranjem i po tvom izboru dalje bi učio JAVA-u i/ili PHP, ti bi dobio detaljnu analizu oba programska jezika i sam doneo odluku šta učititi dalje. Ukoliko želiš da praviš mobilne aplikacije, takođe možeš da popuniš kontakt formu.

----------

Ukratko o meni: Završio FON 2012. godine, prvi online sajt za široke narodne mase pokrenu 2008. godine. Trenutno svakodnevno radim na projektima na kojima se koristi Angular, JAVA i PHP.

----------

INDIVIDUALNI ČASOVI U KRAGUJEVCU:
CENA: 1 čas od 45minuta: 10evra ili 1200dinara
Časovi se održavaju ponedeljak-petak posle 18h i subotom.
Popunjavanjem kontakt forme bićeš kontaktiran kada bude slobodnih termina.


Ime/Prezime:
Your answer
Datum rođenja
MM
/
DD
/
YYYY
Email
Your answer
Telefon
Your answer
Trenutno zanje:
Koliko planiraš da imaš časova nedeljno:
Motivacija za upis (popuni ovo polje kratkim i zanimljivim tekstom i dobićeš prva tri časa gratis)
Your answer
1 čas od 45minuta: 10evra ili 1200dinara
Časovi se održavaju ponedeljak-petak posle 18h i subotom.
Popunjavanjem kontakt forme bićeš kontaktiran kada bude slobodnih termina.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms