Kerstmarkt Keerbergen
Beste ondernemer / handelaar


Het dorpscentrum van Keerbergen zal op zaterdag 08 december 2018 (16u - 01u) weer omgetoverd worden als parcours voor onze jaarlijkse kerstmarkt. Met kerstkramen, de intrede van de Kerstman en zijn kerstelfjes, (lokale) standhouders, eten & drinken, jeneverkraam, grote tent met verwarming, attracties, vuurshow en KINDERANIMATIE voor jong en klein! Met optredens van de lokale fanfare, kinderdisco, Rumsky, Rewind Fast Forward en Regi

Bij deze nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen. De kerstmarkt gaat door van 16 uur tot 01 uur op het gemeenteplein van Keerbergen. Ook dit jaar zorgen wij voor de nodige animatie, zoals de elfen en kerstman die niet mogen ontbreken, maar we zijn nog aan het zoeken naar extra animatie. Weliswaar hebben we reeds enkele toppers mogen uitnodigen zoals Regi, Rewind Fast Forward en Rumsky die gedurende de avond de sfeer brengen.

Als link (Google Form) vind je alvast een inschrijvingsformulier. Vanaf dit jaar worden de plaatsen toegewezen volgens inschrijving. Om misbruik tegen te gaan en een mooie marktopstelling te kunnen garanderen, vragen wij dit jaar voor alle standplaatsen een waarborg van € 50,00. Dit bedrag dient betaald te worden op de bankrekening van HaVeK BE85 7310 4041 3306 voor 25 november 2018. Uw inschrijving wordt pas bevestigd na ontvangst van dit bedrag! Indien wij geen waarborg ontvangen zullen wij uw inschrijving niet kunnen aanvaarden. De waarborg wordt terugbetaald in de week na de Kerstmarkt en na de deelname aan de kerstmarkt.

De inschrijvingen gebeuren steeds via ons inschrijvingsdocument via Google. Inschrijvingen via mail en/of telefoon worden niet aanvaard!

Na uw inschrijving ontvangt u van ons in de weken voor de Kerstmarkt onze huidige afspraken betreft opstelling, milieu, brandveiligheid. Deze dient u dan goed te lezen!

Drank- en eetstanden worden nadien gecontacteerd zodoende er samen in overleg een specificatie (eten / drank) kan opgemaakt worden per stand.

Wij rekenen op jullie talrijke opkomst en hopen er een heel leuke avond vol kerstsfeer van te maken!
Alvast tot binnenkort!


Met vriendelijke groeten,

Bart Ceusters
Voorzitter HaVeK
Organisatie Kerstmarkt Keerbergen 2018

Organisatie van gemeente Keerbergen en HaVeK

E-mail adres *
Your answer
Naam stand / bedrijfsnaam / onderneming *
Your answer
Naam verantwoordelijke *
Your answer
Adres (straat, nummer, postcode en gemeente) *
Your answer
Contactnummer (GSM of vast) *
Your answer
Inhoud stand (Wat wenst u te verkopen?) *
Your answer
De organisatie biedt u gratis een tent (3x3m) ter beschikking aan (incl. tafel + 2 stoelen). Wenst u hier graag gebruik van te maken? *
Indien neen, gelieve hieronder een beschrijving te geven van het materiaal waaruit uw stand zal opgebouwd zijn (bv wagen, camionette, marktwagen, marktparasol, …) + de benodigde oppervlakte (lengte x breedte).
Your answer
De organisatie biedt u de mogelijk om elektriciteit te gebruiken. Wenst u hier graag gebruik van te maken? *
Dit jaar worden de plaatsen toegewezen volgens inschrijving. Om misbruik tegen te gaan en een mooie marktopstelling te kunnen garanderen, vragen wij dit jaar voor alle standplaatsen een waarborg van € 50,00. Dit bedrag dient betaald te worden op de bankrekening van HaVeK BE85 7310 4041 3306 voor 25 november 2018. Uw inschrijving wordt pas bevestigd na ontvangst van dit bedrag! Indien wij geen waarborg ontvangen zullen wij uw inschrijving niet kunnen aanvaarden. De waarborg voor verenigingen wordt terugbetaald in januari 2019 na de deelname aan de kerstmarkt!
*
Required
De organisatie behoudt het recht om inschrijvingen te weigeren om welke reden ook.
Elke inschrijving is pas definitief na aanvaarding en nadat u een bevestigingsbericht van de organisatie heeft ontvangen.
Heeft u een extra vraag en/of opmerking?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service