Közösségi tervezés technikái képzés - jelentkezési lap
A KÖZÖSSÉGI TERVEZÉS TECHNIKÁI - akkreditált 60 órás képzés
NSZFH nyilvántartásba vételi szám: E-001350/2015/D002
A képzés helyszíne: Budapest XIII. kerület, Frangepán u. 8-10.
A képzés időpontjai: 2016. április 29-30., 2016. május 6-7., 2016. május 13-14.
Tájékoztató
A KÖZÖSSÉGI TERVEZÉS TECHNIKÁI akkreditált, 60 órás, felnőttképzési tanúsítványt nyújtó képzésünk tematikájának összeállításánál az vezérelt bennünket, hogy elsősorban azoknak a fejlesztőknek, érintetteknek, érdeklődőknek nyújtsunk segítséget, akik a közösségvezérelt (CLLD, LEADER) helyi fejlesztésekben, a területfejlesztési (TOP) programok közösségi, partnerségi hátterének megteremtésében vállalnak koordinátori, segítő szerepet, illetve ezeken a területeken szeretnének pályázóként, fejlesztőként, együttműködőként, a helyi akciócsoportok tagjaiként közreműködni.

A KÉPZÉS SORÁN MEGSZEREZHETŐ KOMPETENCIÁK

A közösségi tervezés alapjai: a közösség, a közösségfejlesztés, a közösségi tervezés, a társadalmi részvétel, a partnerségi egyeztetés fogalmának, cél- és keretrendszerének megismerése

A közösségi tervezés technikái: a közösségi tervezés eszközei, lépései, folyamatának koordinálása, a közösségi bevonás lehetőségei, aktivizáló technikák gyakorlati elsajátítása

Közösségi tervezés a gyakorlatban: esettanulmányok, példák, jó gyakorlatok megismerése. A partnerségi egyeztetés és a közösségi tervezés aktuális kihívásai, lehetőségei: a közösségvezérelt helyi fejlesztés a városokban (CLLD) és a vidéki térségekben (LEADER), uniós fejlesztési programok (TOP, EFOP és más programok kapcsolódó intézkedései)

KÉPZŐK, ELŐADÓK

A képzés vezetője: Ditzendy Károly Arisztid, HROD Kft. ügyvezető igazgató (a Partnerségi egyeztetés, közösségi tervezés Kézikönyv szerzője)

A képzés gyakorlatait és műhelyeit a HROD Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ munkatársai és szakértői vezetik.

Előadók:

- Beke Márton főosztályvezető-helyettes, EMMI
- Kovács Edit elnök, Közösségfejlesztők Egyesülete
- Körmendy Imre elnök, Magyar Urbanisztikai Társaság

IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS

A képzés ideje: 60 óra (15 elméleti és 45 gyakorlati óra)

Ütemezése: 3 hétvégén, pénteken és szombaton (péntek 10 órától 18 óráig, szombat 9 órától 17 óráig).

Időpontok: 2016. április 29-30., 2016. május 6-7., 2016. május 13-14.

Helyszín: Budapest XIII. kerület, Frangepán u. 8-10.

A képzésre való jelentkezés feltétele: legalább középiskolai végzettség.
A képzés indulásakor a jelentkezőkkel felnőttképzési szerződést kötünk.
A képzés vizsgával zárul, mely egy esettanulmány elkészítése az adott tárgykörben. Vizsgára bocsátás feltétele, hogy a résztvevő az órák több mint 70%-án jelen legyen.

A képzési csoport létszáma legfeljebb 20 fő lehet. Túljelentkezés esetén újabb időpontokat teszünk közzé az érdeklődők számára. Lemondás (elállás) esetén a képzési díj 75%-át áll módunkban visszatéríteni, amennyiben az elállást a jelentkező a képzés kezdete előtt három nappal jelzi. Amennyiben a lemondás később érkezik, a részvételi díj visszatérítésére nincs mód. A részvétel joga a képzés megkezdéséig átruházható.

A jelentkezést akkor fogadjuk el, ha a jelentkezési lap megfelelő kitöltését és beküldését követően a részvételi díj is átutalásra került. A jelentkezési lapok beküldőinek a részvételi díj pontos összegéről, valamint a felnőttképzési szerződés tartalmáról és a képzés részletes programjáról elektronikus levélben adunk tájékoztatást.
Kérjük, a részvételi díjat az alábbi számlaszámra utalja: HROD Kft. 52500109-11033004
A megjegyzésbe írja be, hogy "közösségi tervezés képzés" és a jelentkező(k) nevét.
A jelentkezési lap beküldésének végső határideje: 2016. április 27.

Kérdés esetén keresse munkatársunkat, Földi Évát: + 36 70 4118468 e-mail: evi@hrod.hu
A képzés részvételi díja
A képzés részvételi díjai, kedvezmények és jelentkezési határidők.
A jelentkezés típusa *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of HROD. Report Abuse