SOL·LICITUD DEL PROGRAMA EDUCATIU curs 2021-2022
Aquest formulari és per poder sol·licitar el programa educatiu de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell, anomenat: "Els animals abandonats i la Protectora".

Les sol·licituds seran ateses en estricte ordre de presentació i d’acord a la disponibilitat del personal docent en les dates sol·licitades.

Totes les sol·licituds fetes vinculades al Programa Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell seran gratuïtes i per centres externs tindran un cost de 2€ per alumne (en concepte de donatiu).

La disponibilitat de l'activitat: d’octubre a juny, altres mesos consultar.

Per altres tipus d'activitats que puguin estar relacionades caldrà consultar la seva viabilitat, horaris i el cost (en concepte de donatiu) amb l'associació prèviament.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a: programa.educatiu@protectorasabadell.org

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
DADES DEL CENTRE EDUCATIU QUE SOL·LICITA L'ACTIVITAT
Nom del centre educatiu *
Adreça *
C. P. *
Població *
DADES DE LA PERSONA DE CONTACTE QUE SOL·LICITA L'ACTIVITAT
Nom i cognoms *
Càrrec que desenvolupa *
Telèfon *
Correu electrònic *
Com t'has assabentat de l'existència del nostre programa educatiu? *
Quins són els objectius que el centre educatiu es proposa de cara als alumes recolzat per aquest programa educatiu de la Protectora? *
DETALLS DE L'ACTIVITAT:  La visita/xerrada al refugi serà els dimecres/ dijous de 10h a 11h aprox. (recordem que la visita al refugi no està disponible per alumnes del cicle d'educació infantil).
Què us interessa? *
Quants assistents (alumnes i professors) aproximats hi haurà tant en la xerrada com en la visita? De quin curs o cursos exactament són els alumnes? *
Hi ha algun alumne amb necessitats especials? En cas que sí, quina? I què recomanen per tal d’assegurar que la informació li arribi correctament?
Disposeu d’una pantalla, un projector i ordinador per poder utilitzar suport audiovisual (presentació en power point, vídeo, etc.) *
Comenta qualsevol altra dada d’interès, dubte i/o suggeriment addicional que pugui ajudar-nos a dur a terme una bona xerrada/visita:
La Lliga Protectora d’Animals i Plantes de Sabadell l’informa que, de conformitat amb el que disposa el Reglament UE 2016/679 de protecció de dades personals, les dades informades en el present formulari de sol·licitud del nostre programa educatiu, seran tractades per l’entitat amb la finalitat de gestionar la seva relació amb l’Associació, així com si ho consenteix de forma inequívoca, per informar-lo sobre les nostres activitats i serveis. Pot exercitar els drets de transparència, informació, accés, rectificació, dret a l’oblit, tractament i tots aquells recollits pel reglament indicat, adreçant escrit, acompanyat de còpia de document per acreditar la seva identitat al correu electrònic programa.educatiu@protectorasabadell.org indicant el dret que vol exercir en l’Assumpte del mateix o bé mitjançant correu ordinari remès a la seu de la Lliga.
Dóno el meu consentiment per rebre informació sobre activitats i serveis de la Lliga Protectora d'Animals i Plantes de Sabadell. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy