Inschrijving spelmaerathon 20 april 2019
4 jaar na de eerste spelmaerathon, gaan we er weer volledig voor.

24 uur
3 spelmaeckers
42 spellen
1 goed doel

Op zaterdag 20 april doorkruisen wij 3 elk apart het land. We komen tot bij jou thuis om één spelletje te spelen. Op deze manier willen we minimum 42 spellen spelen op minstens evenveel unieke locaties en dit in 24 uur. Dit alles voor het lokale Beverse goede doel, SoNoBeG.

Wil jij één van deze 42 locaties zijn waar wij langskomen? Stel je dan zeker kandidaat via het onderstaande formulier.

Geef je op als spelgastheer of -vrouw en misschien komen wij op paaszaterdag bij je langs op het tijdstip van jouw keuze om één spel te spelen. Jij kiest ook welk spel en nodigt zelf bijkomende spelers uit.
Per speler vragen we €1 of een vrije bijdrage. De opbrengst gaat integraal naar SoNoBeG.

Wil jij deel uitmaken van deze geschifte actie? Vul dan als de bliksem het onderstaande formulier in. We proberen iedereen in te passen en hopen dat we niemand moeten teleurstellen, maar we kunnen natuurlijk niets garanderen.

Meer info vind je op onze site: www.despelmaeckers.be

Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 15 januari. Daarna gaan we puzzelen en de routes samenstellen.

Naam? *
Your answer
Voornaam? *
Your answer
Adres van de speellocatie? *
Gelieve het volledige adres op te geven. Vb: Speelstraat 101, 8791 Beveren-Leie. Dit hoeft niet persé bij u thuis te zijn, dat mag ook op een unieke locatie zijn. Vb. Bepaald café, openbare ruimte, ...
Your answer
Email? *
Via dit emailadres bevestigen we je inschrijving. Dit is ook het enige waarvoor we uw mailadres zullen gebruiken.
Your answer
Telefoonnummer? *
Dit gebruiken we enkel de dag zelf om je het exacte tijdstip van aankomst door te geven of enige vertragingen aan te kondigen.
Your answer
Welke tijdstippen? *
Welke van onderstaande tijdstippen zijn voor u haalbaar? Hoe meer u er aanduidt, hoe groter de kans dat we tot bij u geraken.
Required
Wie van de drie? *
Nee, dit is geen populariteitspoll. Maar we begrijpen wel dat sommigen onder jullie slechts 1 van ons 3 kent en je dan ook een voorkeur hebt voor wie op bezoek komt. We doen ons uiterste best om de puzzel te doen kloppen, maar we kunnen niets beloven. Hou hier aub rekening mee!
Keuzespel(len)? *
Noteer hier welke spellen u graag had gespeeld met ons. Zet er ook bij of je het zelf in je bezit hebt of niet. Vb. Kolonisten van Catan / Niet in bezit of Saboteur / In bezit. Heb je geen voorkeur of laat je de keuze liever aan ons. Dat kan ook. U mag ook altijd een genre (vb: kinderspel, kaartspel, strategisch spel) doorgeven en dan kiezen wij eveneens voor u.
Your answer
Verwachte aantal spelers? *
Jezelf inbegrepen.
Verder nog vragen?
Mocht u nog vragen hebben, noteer ze hieronder. We beantwoorden ze mee in de bevestigingsmail.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service