Casals de Setmana Santa || Reclamació import de la inscripció
Benvolgudes famílies,
Després del comunicat fet el divendres, 13 de març, on informàvem que les activitats quedaven cancel·lades fins al 30 de març a causa de les mesures prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 i després de la pròrroga de l'estat de l'alarma fins a l'11/04/2020, confirmem que les activitats de Casals de Setmana Santa i les diferents activitats de Dissabtes d'Esplai que hi havia planificat fins al dia 11 d'abril de l'any 2020 queden cancel·lades.
De moment la resta d’activitats programades, com les diferents activitats d’Estiu (Mini Colònies, Colònies d’Estiu i Campaments) així com les activitats d’esplai previstes pel mes de maig, segueixen en peu. Malgrat tot reiterem que en cas que hi hagi algun canvi s’avisarà oportunament a les famílies.
Pel que fa a l'activitat de Casals de Setmana Santa s'ha habilitat un formulari per tal de reclamar l'import de la inscripció, que us serà retornat de forma íntegra. En aquest formulari us demanarem que seleccioneu quin us voleu fer d'aquests diners (retorn de l'import o sufragar part del preu de l'Activitat d'Estiu de l'infant en cas que estigui apuntat a una). Aquest retorn es farà, un cop superades les mesures de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2, de forma presencial al local d'activitats del Grup d'Esplai Apassomi (c/ Ave Maria 14 de les Borges Blanques) i per tal de buscar la data que millor vagi a les diferents famílies també us preguntem quines dates, a tall de sondeig, us anirien millor per a realitzar aquest retorn.
Reiterem que en cas de dubte us preguem que us dirigiu a nosaltres a través del correu electrònic info@apassomi.org
Moltes gràcies per la vostra confiança,

TOTA LA INFORMACIÓ A WWW.APASSOMI.ORG/ACTUALITAT
Email address *
Nom de l'infant *
Finalitat de l'import de la inscripció *
Data del retorn presencial al local d'activitats del Grup d'Esplai Apassomi
Horari de 20.00h a 22.00h || Aquestes dates es demanen a tall d'informació i podran variar segons com evolucionin les mesures prevenció del coronavirus SARS-CoV-2.
Comentaris o suggerències
En aquest espai podeu, si així ho desitgeu, expressar la vostra opino o fer algun comentari que no quedi recollit en les preguntes anteriors.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Grup d'Esplai Apassomi. Report Abuse