ADHD/AS-oireisten nuorten toimintatorstait, kevät 2020
Syksyllä 2019 starttaa ensimmäistä kertaa yli 12-vuotiaille ADHD-oireisille nuorille suunnattu Löydä itsellesi ystävä ja harrastus -vertaiskerho. Ryhmä kokoontuu syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana joka toinen viikko, pääsääntöisesti torstai-iltaisin. Kerhossa tutustutaan seudun eri toimijatahojen järjestämään toimintaan, (esim. keilailuun, trampoliinipuistoon, tutustuminen yhdessä valittuun museoon jne.), harrastetaan omassa ryhmässä esim. ruuanlaittoa, lautapelejä, elokuvien katselua jne. ja kannustetaan nuoria osallistumaan aktiivisesti ryhmän toiminnan suunnitteluun. Ryhmää ohjaavat Karoliina Polvi ja Tekla Mirala.

Osallistumismaksu on 60 € Aistin jäsenille ja 120 € ei-jäsenille, lisäksi osa ryhmän toiminnoista on omakustanteisia. Maksu käsittää koko lukuvuoden tapaamiset. Alle 10e arvoiset sisäänpääsymaksut yms sisältyvät vuosimaksuun, tämän summan ylittävät ruokailut, pääsyliput yms ovat omakustanteisia. Suunnittelussa huomiodaan ettei näitä kuluja tule kuin harvoin.

Ryhmä jatkaa toimintansa torstaina 16.1.2020 ja kokoontuu sen jälkeen joka toinen viikko. Ryhmään valitaan 8-10 osallistujaa, joilta edellytetään sitoutumista kerhon toimintaan kolmannesta osallistumiskerrasta eteenpäin.

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu alla olevan linkin kautta, kevään toimintaan voi ilmoittautua mukaan 14.1.2020 asti, sen jälkeen tiedustelut sähköpostitse ja mukaan otetaan uusia, mikäli ryhmissä on tilaa.

Lomakkeella annettuja tietoja käsittelevät kerhonohjaajat ja laskutuksesta vastaavat henkilöt. Laskutuksen osalta laskutustietoja säilytetään kirjanpitolain määrittämissä puitteissa. Lomake tietoineen hävitetään kun laskutus on saatu päätökseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja niitä säilytetään salasanoin suojatusti.
Osallistujan nimi *
Syntymäaika *
Osoite *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Mahdollinen diagnoosi/diagnoosit
Osallistujan koulu/opiskelupaikka
Osallistujan kiinnostuksenkohteet (Voit kuvailla tähän vapaasti millaisista asioista osallistuja pitää, mitkä ovat mielenkiinnonkohteita jne.)
Osallistujan sosiaaliset taidot/vuorovaikutustaidot (Kuvaile tähän lyhyesti osallistujan sosiaalisia taitoja, voit kuvailla vahvuuksia ja heikkouksia)
Osallistujan harrastukset
Osallistujan toiveet tai odotukset ryhmän toiminnasta (Esim. erilaiset toimintaehdotukset tai muut toiveet ryhmän toimintaan liittyen) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry. Report Abuse