Обединет Балкан за чист воздух
Кампањата “Обединет Балкан за чист воздух” ни припаѓа на сите нас и е отоврена за сите граѓански организации, неформани групи, движења и индивидуалци што сакаат да се вклучат на обединетата борба за чист воздух на Западен Балкан.

Стани дел од кампањата “Обединет Балкан за чист воздух” - само преку заедничко дејствување може да се избориме за почист воздух на Западен Балкан, земајќи во предвид дека загадувањето на воздухот не познава граници, религија, националност, пол и возраст.

Ако сакаш да се прикучиш на кампањата, пополни ги полињата на оваа форма. Податоците собрани овде нема да се користат за ништо друго освен за самата цел на камњата.
Email *
Име *
Презиме *
Град *
Вид на организација: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy