Venture growth Program II generacije - Rast biznisa i priprema za investicije
U okviru Launchpad projekta Impact Hub nudi šestomesečni Venture Growth program akceleracije, sa početkom sledećeg ciklusa od 01. jula 2017. Venture Growth program je osmišljen i realizuje se u saradnji sa kanadskim Spring Univerzitetom iz Vankuvera (SpringU) uz finansijsku podršku USAID-a.

Venture Growth je osmišljen kao program u praksi za rast preduzeća i građenje kapaciteta preduzeća da primi investiciju usmerenu ka rastu.

Program obuhvata:
- dvomesečni proces optimizacije operacija, uspostavljanja ciljeva i operativnog plana
- četvoromesečni rad na pojedinačnim planovima rasta i njihovoj realizaciji
- neophodne mentore, sektor eksperte i konsultante kao i brojne pogodnosti za korišćenje softvera i ostalih rešenja za biznise
- timsko članstvo za tim od 4 osobe u Impact Hub-u Beograd gde svaka osoba može koristiti po 60 sati mesečno prostora za rad sa pratećim elementima

30% programa je bazirano na grupnom radu dok je preostalih 70% prilagođeno individualnom razvoju preduzeća. Kohorta je ogranična na maksimalno 10 preduzeća koja prolaze kroz ovaj program. Po popunjenoj prijavi zakazuje se individualni sastanak sa portfolio timom gde se razgovara o planovima i izazovima preduzeća i načinima na koje program može da pruži adekvatnu podršku, znanje i ekspertizu.
Ime I prezime osnivača/preduzetnika *
E - mail *
Broj telefona *
Obrazovanje *
Naziv preduzeća *
Grad/mesto iz kog je biznis *
Koliko članova ima vaš tim? *
Navesti sve osnivače, njihov pol i godište *
Koliko dugo je preduzeće operativno? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy