Per una Xarxa metropolitana per a la mobilitat no motoritzada.

DIUMENGE 27 de GENER
10.15 hores.
Plaça de l'Ajuntament - València.

ACTIVITAT EN BICICLETA

Moure's a peu o en bici per la intricada xarxa de camins que solquen l'horta a l'àrea metropolitana de València per anar d'un poble a un altre, del poble a la ciutat, o de la ciutat al poble és complicat quan no impossible: trànsit oportunista i perillòs de vehicles a motor pels camins d'horta, desconnexió entre les xarxes de vies ciclables urbanes i les vies d'ús agrícola, però sobre tot absència de senyalització.

Reivindiquem la Xarxa metropolitana per a la mobilitat no motoritzada i d'ús agrícola. Els camins de l'horta han estat històricament vies de comunicació no motoritzada entre pobles però, sobre tot, existeixen perquè l'horta és el territori de llauradors i llauradores que viuen i hi treballen. Volem tornar al sentit original d'eixos camins: per a persones caminant o en bicicleta, per a les persones que fan l'horta possible.

"DE LA PLAÇA A L'HORTA"

El pròxim diumenge 27 de gener organitzem un acte consistent en la instal·lació d'un pal indicador a la Plaça de l'Ajuntament de València, km 0 de la xarxa metropolitana que reivindiquem. Desprès, fent ús de la xarxa de carrils bici de València, ens desplaçarem en bici a l'horta de Burjassot on instal·larem un altre pal amb indicacions de com arribar a pobles de l'Horta Nord i Sud i paratges naturals com el Parc Fluvial del Túria o Les Moles de Paterna.

"DE L'HORTA A LA PLAÇA"

En acabar tornarem a la Plaça de l'Ajuntament per gaudir del Mercat de producció agrícola de proximitat :"De l'Horta a la Plaça".

València en bici -Acció Ecologista Agró, Col·lectiu Soterranya, L'Horta en Moviment, Bici és Vida, Per l'Horta, som col·lectius per la mobilitat sostenible i compromesos amb la defensa del territori i el patrimoni de l'horta.

El recorregut el trobareu ací:

https://es.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=32307778

En xarxes:

http://perlhorta.info/
@perlhorta
https://www.facebook.com/perlhorta/

https://valenciaenbici.org/
@valenciaenbici
https://ca-es.facebook.com/valenciaenbici

http://soterranya.blogspot.com/

https://www.facebook.com/biciesvidabev/

Recomanacions per nugar la bici:

https://www.youtube.com/watch?v=xr0L4-e_JJQ


Foto cortesia de Fernando Mafé

VULL PARTICIPAR
NOM I COGNOMS *
email *
VOLS REBRE INFORMACIÓ DELS COL·LECTIUS ORGANITZADORS?
RECOMANACIONS
El desplaçament entre la Plaça de l'Ajuntament i el punt de trobada a l'Horta el farem per carril bici i camins agrícoles. ´
És responsabilitat de cada participant l'ús adequat d'aquestes vies. És recomanable posar a punt la bicicleta per participar en aquesta activitat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service