ADOBE ILLUSTRATOR
ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ • СЕЗОНА XIX
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Податоците кои ќе ги добиеме се строго доверливи заштитени со Закон за заштита на лични податоци, според член 9, личните податоци се:
име *
презиме *
година на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
населено место *
општина
маил *
телефон за контакт *
Дали се пријавувате за комбо пакет од две обуки?
Комбо пакетот за курсот ADOBE ILLUSTRATOR е со курсот ADOBE PHOTOSHOP. Регуларна цена: 340 евра. Цена со комбо пакет: 285 евра со можност плаќање на две рати.
Clear selection
Како дознавте за нашите курсеви? *
Required
Доколку сте по препорака на тековен/поранешен студент/курсист наведете го неговото име и презиме и програмата која ја посетувал.
Секој учесник на програма станува дел од нашето Алумни семејство. За секој Алумни член создадовме посебна програма за препораки - АЛУМНИ СМЕТКА. Повеќе информации на:
ВАЖНО! Приклучете се: https://www.facebook.com/groups/200469021780459
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy