Recull d'incidències de la plataforma
[ENGLISH] Hello! After more than 2 years working on the development of a tool that allows us all to be connected, it is time to test it and validate the final prototype. It is a technological engine, so it will need constant optimization. But before we give access to the immense community of Fellows La Pedrera Science Academy, we want 100 of you to try it out and give us your feedback to help us solve the last incidents before opening it up to everyone. Thank you in advance for your collaboration!

[CATALÀ] Hola! Després de més de 2 anys de feina en el desenvolupament d'una eina que ens permeti estar a totes i tots connectats, ha arribat moment de provar-la i de validar el prototip final. Es tracta d'un producte tecnològic, pel que estarà en constant optimització. Però abans de donar accés a la immensa comunitat de Fellows La Pedrera Science Academy, volem que 100 de vosaltres la proveu i ens pugueu donar la vostra valoració i ajudar-nos a recollir les últimes incidències abans d'obrir-la a tothom. Gràcies per avançat per la vostra implicació!

[CASTELLANO] Hola! Después de más de 2 años de trabajo en el desarrollo de una herramienta que nos permita estar a todas y todos conectados, ha llegado el momento de probarla y de validar el prototipo final. Se trata de un producto tecnológico, por lo que estará en constante optimización. Pero antes de dar acceso a la inmensa comunidad de Fellows La Pedrera Science Academy, queremos que 100 de vosotros la probéis y nos podáis dar vestra valoración y ayudarnos a recoger las últimas incidencias antes de abrirla a todos. Gracias de antemano por vuestra implicación!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Name *
Nom / Nombre
Surname/s *
Cognoms / Apellidos
Email *
Correu electrònic / Correo electrónico
I have participated in the following programs *
He participat en els següents programes / He participado en los siguientes programas
Required
I have found the following issues *
M'he trobat amb les següents incidències / Me he encontrado con las siguientes incidencias
What do you think we could improve? *
Què podríem millorar? / Qué podríamos mejorar?
Thank you!
Gràcies! / Gracias!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy