PROGRAMI I VETËPUNËSIMIT 2018
1. Emri dhe mbiemri *
Your answer
2. Ditëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
3. Adresa aktuale e banimit *
Your answer
4. Numri i telefonit/celularit *
Your answer
6. Numri personal i kartës së identitetit *
Your answer
7. Arsimimi *
8. Fusha e studimit *
Your answer
9. Gjendja aktuale e punësimit tuaj *
10. Profesioni aktual *
Your answer
11. Aftësi të tjera shtesë *
Your answer
12. Eksperiencat e mëparshme të punës (nëse ka)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service