Rezervacija vstopnic: Večer migrantskega filma
Kulturno Izobraževalno Društvo Pina vabi na otvoritev večerov migrantskega filma. To bo prvi filmski večer iz cikla osmih. Prvi film, ki si ga boste lahko ogledali je Odprto morje (org. Fuocoammare), ki je prejel nagrado zlati medved za najboljši film 66. edicije filmskega festivala Berlinale.

FILM: slo. ODPRTO MORJE (2016) / ita. FUOCOAMMARE (2016)
KDAJ: 22. marec 2018 ob 18.00
KJE: Protokolarna dvorana sv. Franšička Asiškega (Martinčev trg, Koper)

Po projekciji bo voden pogovor. Razpravljali bomo o vlogi lokalne skupnosti pri vključevanju priseljencev, kot tudi o tem, kaj bi morala biti v procesu vključevanja priseljencev vloga medijev.

Gostje razprave bodo:
- dr. Stefano Lusa, zgodovinar in novinar na Radiu Koper – Capodistria
- Jaka Kovač, skrbnik mladoletnika brez spremstva, vodja usposabljanj o prostovoljskem delu z migranti, medkulturnem dialogu, integraciji migrantov idr.
- Blanka Stibilj, prostovoljka in aktivistka
- Primož Jamšek, sodelavec Slovenske Filantropije za terenski odziv in vključevanje prostovoljcev

Ogled filma je brezplačen, obvezna je rezervacija vstopnice. Vstopnice prevzamete na vhodu v dvorano sv. Frančiška Asiškega pred projekcijo filma. Rezervirate jih lahko tudi prek e-maila na info@pina.si.

VEČ O DOGODKU: http://bit.ly/2DdJ40G

Ime *
Priimek *
E-poštni naslov *
Koliko vstopnic bi želeli rezervirati? *
Ali bi želeli prejemati PiNA tedenski e-informator, s katerim boste na tekočem z aktualnimi dogodki in drugimi priložnostmi? *
Potrjujem ...
Podpisani/-a potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični. Naročniku kot upravljavcu dovoljujem, da vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07, Ur. l. št. 94/2007-UPB1). Naročnik zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Naročnik se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MMC PINA. Report Abuse